Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔημ.Σφυρής: «Αντικαταστήσαμε τις υποσχέσεις με έργα και κάναμε την ελπίδα πράξη!»

Δημ.Σφυρής: «Αντικαταστήσαμε τις υποσχέσεις με έργα και κάναμε την ελπίδα πράξη!»

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γ.Ε.Λ. Κρανιδίου το απόγευμα της Κυριακής , ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ερμιονίδας ο νυν δήμαρχος Δημήτρη Σφυρής, παρουσιάζοντας και τους υποψηφίους του.

 

Ο επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ.ΕΡ. κ. Δημήτριος Σφυρής, αφού ευχαρίστησε τόσο τους συνεργάτες του όσο και τον κόσμο που στηρίζει την παρούσα Δημοτική Αρχή από την πρώτη ημέρα της θητείας της ,τόνισε την ανάγκη να συνεχιστεί το σπουδαίο έργο που συντελείται στο Δήμο Ερμιονίδας από το 2014.

«Μας εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας πριν από πέντε χρόνια και παραμένουμε συνοδοιπόροι στο όραμα της προσφοράς στον τόπο μας » είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Όραμα μας είναι να φτιάξουμε τη ζωή μας. Να καταπολεμήσουμε την ανεργία, ελκύοντας επενδύσεις. Να κάνουμε την ελπίδα πράξη. Να αντικαταστήσουμε τις υποσχέσεις με έργα.

Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, σκεφτήκαμε πολύ σοβαρά το επόμενο βήμα. Ήταν βασανιστική η σκέψη να συνεχίσουμε ή όχι. Βλέπουμε όμως ότι είναι η αναγκαιότητα που μας επιβάλλει να συνεχίσουμε το έργο. Έχουμε εδραιώσει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του Δήμου μας. Όχι μόνο στο επίπεδο της Αργολίδας και της Πελοποννήσου αλλά και πανελλαδικά ».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η Δημοτική Αρχή και τα οποία κατάφερε να τα επιλύσει με σκληρή, μεθοδική και επίμονη δουλειά και προσπάθεια.

Ο κ.Σφυρής και αναφερόμενος σε ένα μεγάλο και σημαντικό έργο πνοής για την Ερμιονίδα, όπως η παραγωγή πόσιμου νερού για Κρανίδι-Ερμιόνη-Πορτοχέλι-Κοιλάδα,  είπε:

«Εμείς είμαστε υπέρ της υγείας των Δημοτών! Θέλουμε να τρέξει πόσιμο νερό στις βρύσες μας. Προέχει η προστασία της υγείας των Δημοτών μας. Υλοποιούμε την υπόσχεση μας απέναντι σας και δεν θα περιμένουμε τον Ανάβαλο, το φράγμα της Τζερτζελιάς που αδειοδοτήθηκε και τη μονάδα αφαλάτωσης στην Κοιλάδα που οι ίδιοι πολέμησαν πριν από μερικά χρόνια».

Ακόμη υπογράμμισε τα μεγάλα έργα που φέρουν την «σφραγίδα» της παρούσας Δημοτικής Αρχής και δεν πρέπει να σταματήσουν όπως:

– Τα αγκυροβόλια κρουαζιερόπλοιων στην Ερμιόνη

–  Το Μουσείο Ερμιόνης

– Τη λειτουργία της μαρίνας σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

– Τη δημιουργία νέων σχολικών εγκαταστάσεων

– Τα λιμενικά έργα σε όλα τα λιμάνια

– Τις αναπλάσεις και τις πεζοδρομήσεις

–  Το κλειστό Γυμναστήριο Κρανιδίου που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και ξεκινάει

–  Προγράμματα κοινωνικής πολιτικής

–   Παιδικές χαρές και αθλητικές εγκαταστάσεις

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ερμιονίδας μίλησε για την Αυτοδιοικητική Μεταρρύθμιση («Κλεισθένης») και υποστήριξε ότι στο τοπίο των νέων προκλήσεων και δυσκολιών που είναι μπροστά για την επόμενη τετραετία, ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν ένα σαφές και συγκεκριμένο πλάνο.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ