Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓιάννης Σαρρής: "Η Πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια είναι εγγύηση για...

Γιάννης Σαρρής: “Η Πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια είναι εγγύηση για το μέλλον”

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σαρρής είναι πάλι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη.

 

Με συμβολή σε πάρα πολλά θέματα και με πάθος να ολοκληρώνει ότι αναλαμβάνει, ο Γιάννης θέλει να συνεχίσει το έργο του και να συμμετάσχει στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αντιπροσωπεύοντας την Αργολίδα συνολικά και ειδικά την εκτός μεγάλων πόλεων Αργολίδα έχει σαφέστατη γνώση του τι χρειάζεται η Περιφερειακή Ενότητα για να δει καλύτερες μέρες.

Ο  Γιάννης Σαρρής είναι Αρχιτέκτονας  Μηχανικός.

Κατάγεται και ζει στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου και είναι πατέρας τριών παιδιών..

Έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος το 2014 με το συνδυασμό “Νέα  Πελοπόννησος” του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Πελοποννήσου και Συντονιστής έργων και αποτελεσματικότητας της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας.

Χωρίς αμφιβολία η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια είναι εγγύηση και για το μέλλον, αφού το Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού ήταν μια δική του πρωτοβουλία. Ο Γιάννης συμμετέχει στην ομάδα εργασίας για την Τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Πελοποννήσου, όπως επίσης είναι και Σύμβουλος Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για μείωση της ανεργίας.

Ο Γιάννης βέβαιος για τον εαυτό του, ζητά την ψήφο μας και υποστηρίζει ότι: Η Γνώση, η εμπειρία και η επιστημονική κατάρτιση είναι τα συστατικά της αποτελεσματικότητας.

Με γνώμονα και με δεδομένα τα ανωτέρω στοιχεία, έχω την πεποίθηση ότι μπορώ να προσφέρω και πάλι στους Πελοποννήσιους πολίτες”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ