Την Κυριακή το πρωϊ στην ΕΡΤ1 μαθητές από σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων

- Advertisement -

Σύμφωνα με ενημέρωση, η τηλεοπτική κάλυψη του Δομημένου Διαλόγου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Απριλίου στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα προβληθεί από το κανάλι ΕΡΤ1 την Κυριακή 14 Απριλίου  και ώρα 10.45 π.μ. στην ενημερωτική εκπομπή με τον Τάκη Σαράντη «Πάμε Αλλιώς».

- Advertisement -

 

O Δήμος Ναυπλιέων μέσω του EUROPE DIRECT Δήμου Ναυπλιέων προωθεί και υποστηρίζει τη διάχυση όλων των δράσεων ευρωπαϊκών προγραμμάτων με εν δυνάμει αντίκτυπο στην πόλη.

Συγκεκριμένα με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων και του Εurope Direct Δήμου Ναυπλιέων υποστηρίχθηκε η συμμετοχή σχολείων του Ναυπλίου στο έργο του Erasmus+ με τίτλο “EUropaS TEENS” που υλοποιεί  το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Συμμετείχαν σχολεία από 6 πόλεις της Ελλάδας και από το Ναύπλιο το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, το 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, το ΓΕΛ Αγίας Τριάδας και το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

Στο πλαίσιο του έργου πραγματοποιήθηκε Δομημένος Διάλογος στην Αθήνα με συμμετέχοντες 80 μαθητές.

Στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=GKOAJyUhnFg παρακολουθήστε βίντεο με την προετοιμασία των μαθητών στο Ναύπλιο.

- Advertisement -

________________