Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΘα δούμε debate για την Περιφέρεια;

Θα δούμε debate για την Περιφέρεια;

Με τον Πέτρο Τατούλη, συμφωνείς ή διαφωνείς, οφείλεις να παραδεχτείς ότι έχει επικοινωνιακή άνεση και την δυνατότητα να αναπτύξει πολλά θέματα και σε βάθος στην συζήτηση, ενώ δεν αποφεύγει τον διάλογο.

 

Αυτό φάνηκε από την χθεσινή διακαναλική συνέντευξη και δε νομίζω να αποτέλεσε έκπληξη. Θεωρώ όμως πως το ζητούμενο για τους πολίτες θα ήταν να δούμε κάτι αντίστοιχο σε επίπεδο debate, όπου οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες θα απαντούν σε ερωτήματα και θα καταθέτουν τις δικές τους ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Και εκεί έχω την αίσθηση είναι το στοίχημα και για τον, καθόλα σοβαρό, κ. Παναγιώτη Νίκα ως αντίπαλος πόλος αν θέλετε απέναντι στην Περιφερειακή Αρχή Τατούλη. Να ακούσουν οι Πελοποννήσιοι τις δικές του ξεκάθαρες προτάσεις -με αρχή, μέση και τέλος- για την Πελοπόννησο, πέρα από τον καταγγελτικό λόγο που σαφώς και χρειάζεται. Διότι ο κ. Νίκας δεν διεκδικεί απλά να έχει παρουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ώστε βρε αδερφέ να πει και καμιά κουβέντα παραπάνω. Λες και θα του ζητηθεί να το κάνει πράξη;

Ο κ. Νίκας διεκδικεί την Περιφερειακή Αρχή και νομίζω ήρθε η ώρα να ακούσουμε ή καλύτερα να τον ρωτήσουμε, συγκεκριμένα για το πρόγραμμά του.

Β.Ζ.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ