Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ"Κάποιοι" δεν θέλουν τον Τάσο Σαλεσιώτη στην εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο...

“Κάποιοι” δεν θέλουν τον Τάσο Σαλεσιώτη στην εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Ναυπλιέων

Το γεγονός ότι ο κ. Τάσος Σαλεσιώτης καθυστέρησε να ανακοινώσει υποψηφίους για να διεκδικήσει το Δήμο Ναυπλιέων, κάποιοι αντίπαλοι του το θεώρησαν ένδειξη αδυναμίας του και προσπάθησαν να καλλιεργήσουν την άποψη στην κοινή γνώμη ότι ίσως δεν καταφέρει να σχηματίσει συνδυασμό.

 

Γνωρίζοντας σε μεγάλο βαθμό την προσφιλή τακτική του πρώην νομάρχη, από την πρώτη στιγμή το argonafplia.gr πρόβαλλε τις κινήσεις και τις σκέψεις του θεωρώντας ότι θα είναι παρόν στην εκλογική αναμέτρηση. Αντίθετα κάποιοι άλλοι, που πρόσκεινται με “φανατισμό” στην σημερινή δημοτική αρχή προσπαθούν να “πολεμήσουν” τον κ. Σαλεσιώτη, αφού η κάθοδος Σαλεσιώτη βεβαιώνει την πιθανότητα της δεύτερης Κυριακής.
Επιβεβαιώνει δηλαδή, πως αφού δεν βγαίνει ο νυν δήμαρχος την πρώτη Κυριακή, μάλλον θα είναι ο χαμένος της δεύτερης. Αυτό γιατί όσοι θέλουν τον σημερινό δήμαρχο Κωστούρο θα πάνε από την πρώτη Κυριακή μαζί του. Την δεύτερη Κυριακή ολόκληρη η αντιπολίτευση θα είναι συμπαγής και θα διατρανώσει “πως η δημοτική αρχή Κωστούρου” ήταν αναποτελεσματική και δεν οφελεί τον τόπο η συνέχιση της. Θα στηρίξει όποιον εκ των άλλων υποψηφίων περάσει στο δεύτερο γύρο και θα σταθεί απέναντι στον σημερινό δήμαρχο.  

Άλλωστε ο κ. Σαλεσιώτης στις εκλογές του 2010 με περισσότερους και δυνατότερους αντιπάλους και ενώ όλοι τον θεωρούσαν προκαταβολικά τέταρτο, ήρθε δεύτερος και διακδίκησε το αξίωμα του δημάρχου.

Για το τελευταίο συμβάν, λέει σήμερα ο κ. Σαλεσιώτης στη γραπτή δήλωση του:

Με έκπληξη διάβασα σε περίεργο δημοσίευμα, ότι «σύμφωνα με αποκλειστικές
πληροφορίες ο επικεφαλής της παράταξης «Ναυπλία πρωτεύουσα» Τάσος Σαλεσιώτης,
αδυνατεί να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό του και υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο
αποχώρησής του από την εκλογική μάχη».

Ενημερώνω λοιπόν ότι, ο πανικός στον οποίο βρίσκεται –κυρίως- η παράταξη που
κυβερνά τον Δήμο Ναυπλιέων αλλά και η άλλη που ευελπιστεί με τις ίδιες ακριβώς
μεθόδους να ξανακυβερνήσει, είναι πλέον έκδηλος. Η παράταξή μας, σεμνά και αθόρυβα, μακριά από συμπεριφορές που θυμίζουν παρέλαση καρναβαλιστών, χτίζει το δυνατό της ψηφοδέλτιο βρίσκοντας –είναι αλήθεια- πολλές αντιστάσεις που οφείλονται στις απειλές ή και στις σκοπιμότητες των αντιπάλων.

Δεν έχω μάθει να εγκαταλείπω ΚΑΜΙΑ μάχη, όσο δύσκολη κι αν φαίνεται. Πόσο
μάλλον τώρα, που η πλειοψηφία των δημοτών, αηδιασμένη και κουρασμένη από την
παντελή ανυπαρξία έργων και τις συμπεριφορές των αλαζόνων και υπέρμετρα φιλόδοξων ηγετίσκων, στρέφεται αργά και σταθερά προς το μέρος μας.

Με εκτίμηση προς όλους τους δημότες
ΤΑΣΟΣ ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ
«ΝΑΥΠΛΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ»

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ