Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚεφαλογιάννης προς Αναγνωσταρά: "H επίσκεψη μου είναι τα προεόρτια μιας πολύ μεγάλης...

Κεφαλογιάννης προς Αναγνωσταρά: “H επίσκεψη μου είναι τα προεόρτια μιας πολύ μεγάλης συνεργασίας που έρχεται”

Επίσκεψη είχαμε χθες του πρώην υπουργού, επικεφαλής σήμερα των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. και εκ νέου υποψηφίου ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Αναγνωσταρά στο Ναύπλιο.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Τον κ. Κεφαλογιάννη περίμεναν εκτός από τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά αρκετοί υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού Αναγνωσταρά. Οι δύο άνδρες μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις για όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Ο κ. Κεφαλογιάννης άκουσε με προσοχή όσα του είπε ο κ. Αναγνωσταράς για τις σημερινές ανάγκες του δήμου. Ο κ. Αναγνωσταράς απαρίθμησε σειρά έργων που αναγκαιούν για την πόλη και η παρούσα δημοτική αρχή έχει αγνοήσει.

Ο κ. Κεφαλογιάννης μίλησε για την βοήθεια που μπορεί να δώσει η Ευρώπη στο δήμο Ναυπλιέων και απαντώντας στον κ. Αναγνωσταρά που ζήτησε περισσότερη βοήθεια από τα κοινοτικά προγράμματα ότι είναι στη διάθεση του.

Το κλίμα ήταν περισσότερο θερμό από ότι θα προσδοκούσε κάποιος, αφού ο κ. Κεφαλογιάννης γνώριζε ότι βρίσκεται με ένα άνθρωπο της Νέας Δημοκρατίας, και βρέθηκε με την πρόεδρο της Τοπικής Ναυπλίου της Ν.Δ. που είναι και υποψήφια με τον συνδυασμό Αναγνωσταρά, αλλά και την επίτιμο πρόεδρο της Τοπικής. 

 Είναι χαρακτηριστικό της συνάντησης το ότι αρκετές φορές ο κ. Κεφαλογιάννης είπε στον κ. Αναγνωσταρά ότι “Θα αξιοποιήσουμε την πλούσια εμπειρία σου…”. Τελειώνοντας μάλιστα την συνομιλία τους, αυτή έκλεισε με την δήλωση Κεφαλογιάννη ότι Κεφαλογιάννης προς Αναγνωσταρά: “η επίσκεψη μου είναι τα προεόρτια μιας πολύ μεγάλης συνεργασίας που έρχεται”.   

ΦΩΤΟ:

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ