Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας: Οι δήμοι Άργους και Ναυπλίου απέναντι στους επαγγελματοβιοτέχνες

Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας: Οι δήμοι Άργους και Ναυπλίου απέναντι στους επαγγελματοβιοτέχνες

Σαν σωματείο συμμετείχαμε στην συλλογή υπογραφών για την μείωση των δημοτικών τελών στους δήμους Άργους και Ναυπλίου. Την πρωτοβουλία πήρε η ομοσπονδία επαγγελματιών- βιοτεχνών- εμπόρων Άργους και το Επιμελητήριο.

Καλέσαμε τους δήμους, με εξαίρεση βιομηχανίες, μεγάλα σουπερ-μάρκετ, τράπεζες, να μειώσουν τα δημοτικά τέλη στις βιοτεχνικές επιχειρήσεις. Ζητήσαμε να διαμορφωθούν στα 2 ευρώ ανά τ.μ.

Γιατί λόγω της φύσης των επαγγελμάτων μας, συνεργεία αυτοκινήτων, βαφεία, σιδηρουργεία, ξυλουργεία, πρατήρια καυσίμων, διατηρούμε χώρους με πολλά τετραγωνικά μέτρα (αποθήκες, εργαστήρια, εκθέσεις). Αυτό συνεπάγεται να πληρώνουμε μεγάλα ποσά στους δήμους, τα οποία φυσικά δεν μπορούμε να καλύψουμε.

Αν σε αυτά προσθέσουμε την πτώση του τζίρου, την φορολόγηση 29%, το τέλος επιτηδεύματος, το ακριβό ρεύμα, τις ασφαλιστικές εισφορές, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στα λουκέτα και την μαύρη εργασία.

Οι δήμαρχοι Κωστούρος και Καμπόσος παρά τις μεγαλοστομίες τους ότι στηρίζουν τους αδύναμους μας έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Την ίδια ώρα τρέχουν προγράμματα και επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ που μόνο όφελος θα έχουν οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, Απορρίματα, Λιμάνι, Αναπλάσεις, πανάκριβοι στολισμοί και εκδηλώσεις βιτρίνας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΟΥΡΓΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ