Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ50 φωτό από τα εγκαίνια του ΚΔΑΠ με Α. Ν. Αργολίδας που...

50 φωτό από τα εγκαίνια του ΚΔΑΠ με Α. Ν. Αργολίδας που ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τελετή εγκαινίων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδας στην Πυργέλα Άργους είχαμε χθες Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και η ικανοποίηση όλων των παρευρισκόμενων ήταν έκδηλη.

Τον αγιασμό έκανε και χαιρέτησε την ανέγερση του κτιρίου ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος. Παρούσα και η πρόεδρος του συλλόγου και πρωτεργάτης της προσπάθειας κα Σούλα Παπαγεωργοπούλου, η οποία έκοψε και την κορδέλα των εγκαινίων.

Σημαντική επίσης παρουσία αυτή του ιατρού Στέλιου Κυμπουρόπουλου, του ξεχωριστού αυτού ανθρώπου με τα τόσα προβλήματα και την τόση δύναμη θέλησης, για να φτάσει εδώ που έχει φτάσει και να είναι σήμερα και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ένα βήμα μπροστά για την κοινωνία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ολοκλήρωση του έργου. Ακόμη πιο σημαντικό όμως και από αυτή την ανέγερση του κτιρίου είναι η δήλωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ότι η περιφέρεια θα αναλάβει αφενός και τα έξοδα λειτουργίας της μονάδας. Επιπρόσθετα ο Πέτρος Τατούλης υποσχέθηκε και την δημιουργία ενός campus το οποίο θα φιλοξενεί όλους εκείνους τους ΑΜΕΑ συμπολίτες μας που δεν έχουν δίπλα τους γονείς και συγγενείς να τους φροντίσουν.

Για την μεγάλη ανάγκη ανέγερσης ενός τέτοιου κτιρίου μίλησαν επίσης οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος, οι δήμαρχοι Άργους και Ναυπλίου κ.κ. Δημήτρης Καμπόσος και Δημήτρης Κωστούρος. Παρευρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση των εγκαινίων ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης, πολλοί αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι δήμων Άργους- Μυκηνών και Ναυπλιέων, η πολιτευτής Ελένη Παναγιωτοπούλου, πολλοί υποψήφιοι των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και πλήθος κόσμου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ