Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑ“Καμπανάκι” Λυκουρέντζου για ήττα στις περιφερειακές εκλογές

“Καμπανάκι” Λυκουρέντζου για ήττα στις περιφερειακές εκλογές

Στη χθεσινή συγκέντρωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, ο πρώην υπουργός κ. Λυκουρέντζος πήρε το λόγο, ξεκαθάρισε τα πράγματα και τα τοποθέτησε στη σωστή τους βάση.

 

Έκανε λόγο για «αδυναμία» οργανωτικής δομής από πλευράς του κ. Νίκα καθώς παραδέχτηκε πως είναι ανύπαρκτος ο μηχανισμός στήριξης της υποψηφιότητας του κ. Νίκα σε σύγκριση με το 2010.

Μέσα από την εμπειρία του, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το 2010 υπήρχε στην Τρίπολη ένα κέντρο στήριξης της υποψηφιότητας του κ. Δράκου ενώ σήμερα δεν υπάρχει τίποτα.

Δεν υπάρχουν στελέχη που να πλαισιώνουν τον κ. Νίκα σε οργανωτικά θέματα. Επιπλέον, ο κ. Λυκουρέντζος επεσήμανε πως δεν απαντάει κανείς σε όσα λέγονται και γράφονται από το καλά στημένο επικοινωνιακά κέντρο της Περιφέρειας.

Το «άδειασμα» που φαίνεται να γίνεται από πλευράς ΝΔ στο πρόσωπο του κ. Νίκα οδηγεί ακόμα και πρώην υπουργούς να παραδέχονται την ήττα στις εκλογές και να προβλέπουν τη συντριβή.

Τέλος, προκειμένου να παρακινήσει και να ενεργοποιήσει στελέχη ο κ. Λυκουρέντζος δε δίστασε να θέσει και ο ίδιος τον εαυτό του στη διάθεση του κ. Νίκα ακόμα και για εκλογικό αντιπρόσωπο στις επερχόμενες εκλογές.

Όλα τα παραπάνω γράφει σε σημερινή του ανάρτηση το typosonline.gr 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ