Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΗ υποδοχή που λαμβάνει η δράση του Χώρος Καινοτομίας του ΓΑΒ LAB...

Η υποδοχή που λαμβάνει η δράση του Χώρος Καινοτομίας του ΓΑΒ LAB στο Ναύπλιο είναι εκπληκτική!

Στις πρώτες δύο ώρες από την ανακοίνωση των μαθημάτων ρομποτικής είχαν υπερκαλυφθεί οι θέσεις, ενώ σήμερα, μία εβδομάδα μετά, οι αιτήσεις είναι δέκα φορές περισσότερες από τις διαθέσιμες θέσεις.

Έχουμε λάβει αιτήσεις από το Ναύπλιο, τον Άγιο Αδριανό, τη Νέα Τίρυνθα, την Αγία Τριάδα, το Ανυφί, τη Νέα Κίο, το Τολό, το Άργος, το Κουτσοπόδι, το Κιβέρι, ως και την Τρίπολη. Και πέρα από τις αιτήσεις για τα ήδη ανακοινωμένα προγράμματα λαμβάνουμε και αιτήματα για νέα προγράμματα, τόσο για μικρότερα όσο και για μεγαλύτερα παιδιά.

Συγκινητική είναι επίσης η προσφορά των εκπαιδευτικών μας που, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των παιδιών, δηλώνουν πρόθυμοι να διαθέσουν ακόμη περισσότερο από τον προσωπικό τους χρόνο. Ως γονιός τους ευχαριστώ από καρδιάς!

Ο Χώρος Καινοτομίας στο Ναύπλιο λειτουργεί με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλίου. Μένει τώρα να δούμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε ακόμη περισσότερο το έργο των εκπαιδευτικών ώστε όλα τα παιδιά που το επιθυμούν να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της ρομποτικής.

Ελπίδα μου είναι τις επόμενες ημέρες να έχουμε θετικές εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση. Έως τότε παρακαλώ για την κατανόηση και υπομονή όλων όσων αιτήθηκαν συμμετοχή και δεν στάθηκε, ακόμη, δυνατό να εξυπηρετηθούν.

Προχωράμε λοιπόν!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ