Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈκλεψε την προσοχή όλων ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στα εγκαίνια του ΚΔΑΠ Αργολίδας

Έκλεψε την προσοχή όλων ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στα εγκαίνια του ΚΔΑΠ Αργολίδας

Πολύ όμορφη η εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΚΔΑΠ Αργολίδας που έγινε σήμερα στην Πυργέλα Άργους.

 

Μεταξύ των πολλών παρευρισκομένων και ένας άνθρωπος του τράβηξε το ενδιαφέρον όλων, αφού η δύναμη του μυαλού του και η επιμονή του τον έχουν οδηγήσει σε συνεχείς διακρίσεις.

Πρόκειται για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, τον Ναυπλιώτη ιατρό που πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία. Καθηλωμένος στο αμαξίδιο ο Στέλιος δίνει την δική του μάχη στη ζωή και δίνει ένα δυνατό μήνυμα σε ολόκληρη την κοινωνία για την δύναμη της θέλησης.

Ο Στέλιος που αυτή την περίοδο τρέχει για την προεκλογική του καμπάνια, αφού ως γνωστόν είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα στα εγκαίνια μοίραζε χαμόγελα, σκόρπιζε ηρεμία και ευαισθητοποίησε τους συγκεντρωμένους με την ομιλία του.

Στις φωτογραφίες ο Στέλιος κατά την ξενάγηση στους χώρους του κτιρίου. Συνομιλεί εγκάρδια με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο, όπως και με αντιπεριφερειάρχες, πολιτευτές και υποψηφίους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στον Στέλιο ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στην προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και σε κάθε προσπάθεια του για να γίνει η κοινωνία μας ανθρωπινότερη…

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ