Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Τατούλης και Καμμένος στο Συνέδριο Περιφερειακών Στρατιωτικών Ενώσεων

Ναύπλιο: Τατούλης και Καμμένος στο Συνέδριο Περιφερειακών Στρατιωτικών Ενώσεων

Ολοκληρώθηκε χθες στο Ναύπλιο το Συνέδριο Περιφερειακών Στρατιωτικών Ενώσεων που ήταν αφιερωμένο στον Αντιπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά. 

 

Πριν την έναρξη του συνεδρίου έγινε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Ναυπλιώτη στρατηγού Βασιλείου Βραχνού έξω από το Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος και εκπρόσωποι των διοργανωτών του συνεδρίου κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη του Κωνσταντίνου Πανανά.



Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας του ΣΥΡΙΖΑ και Γιάννης Ανδριανός της ΝΔ, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Σιδέρης και Ντίνα Νικολάκου, η εκπρόσωπος του δήμου Άργους Μυκηνών αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπόμπου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Φάνης Στεφανόπουλος και Γιάννης Σαρρής και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ντίνα Καραγιάννη, Γιώργος Μπόμπος και ο πρώην δήμαρχος Άργους και νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Πλατής.

Να σημειωθεί ότι το συνέδριο έγινε στον πολυχώρο Φουγάρο στην περιοχή Άριας Ναυπλίου, από όπου καταγόταν ο αντιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς. Επίσης ότι το συνέδριο ξεκίνησε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στην γυναίκα του αντιπλοιάρχου Μαριάνα Ζαφείρη που παρέλαβε ο αδερφός της.

Στο συνέδριο μίλησαν οι κ. Καμμένος και Τατούλης και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες σύνεδροι.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ