Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓόντικας: «Κρύβονται οι δήμαρχοι και δεν πάνε στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ»

Γόντικας: «Κρύβονται οι δήμαρχοι και δεν πάνε στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ»

Στο ζήτημα διαχείρισης των απορριμμάτων και πιο συγκεκριμένα, στην τακτική των δημάρχων να απέσχουν από τις συνεδριάσεις του ΦΟΣΔΑ, αναφέρεται με δήλωσή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας.

 

Αναφέρει ο κ.Γόντικας σχετικά:

Δυο μήνες πριν τις εκλογές Δήμαρχοι και υποψήφιοι που πρόσκεινται σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και δήθεν ανεξάρτητοι κρύβονται και δεν πάνε στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ που συζητά θέματα που έχουν σχέση με τη ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων, όπως ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο με τα μεταφορικά, πόσα σκουπίδια και με ποια ποιοτική σύνθεση θα υποχρεώνεται ο κάθε Δήμος να πάει στη ΤΕΡΝΑ κλπ.

Ο λαός θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο, θα πληρώνει χρυσάφι το σκουπίδι για να έχει μεγάλη κι εγγυημένη κερδοφορία ο καπιταλιστικός όμιλος για τα επόμενα 28 χρόνια.
Ακριβώς όπως ο Μορέας με τον αυτοκινητόδρομο, που εκτός των διοδίων, τώρα την περίοδο της κρίσης επιδοτήθηκε μα 204 εκατομμύρια ευρώ με βάση αντίστοιχη εγγυημένη ποσότητα.

Επειδή «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται» καλούμε τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις να καταδικάσουν τα κόμματα του κεφαλαίου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τους εκλεκτούς τους σε Δήμους και Περιφέρεια, χρισμένους ή άχριστους, δήθεν ανεξάρτητους.
Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ παντού, να βγει πιο ισχυρό στη Βουλή και στην Ευρωβουλή, να εκλεγούν πιο πολλοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, που με συνέπεια αντιπαλεύουν αυτή την πολιτική».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ