Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝτίνα Καραγιάννη: Μαζί για την Αργολίδα και την Πελοπόννησο με τον Πέτρο...

Ντίνα Καραγιάννη: Μαζί για την Αργολίδα και την Πελοπόννησο με τον Πέτρο Τατούλη

Μια από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζει στις τωρινές αυτοδιοικητικές εκλογές είναι αυτή της Ντίνας Καραγιάννη στην Αργολίδα.

 

Η κα Καραγιάννη κατέρχεται στον στίβο των περιφερειακών εκλογών με το ψηφοδέλτιο “Νέα Πελοπόννησος” του νυν περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Έχει εμπειρία από το τι σημαίνει και ποιες είναι οι απαιτήσεις ενός αγώνα για μια θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αφού στις προηγούμενες εκλογές είχε κατέλθει με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δέδε και είχε έρθει πρώτη σε ψήφους. Δεν πήρε όμως την θέση της στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, αφού την μοναδική θέση που πήρε ο συνδυασμός κατέλαβε ο επικεφαλής αντιπεριφερειάρχης του ψηφοδελτίου κ. Ανδρέας Πουλάς.

Η Ντίνα Καραγιάννη κατέρχεται και πάλι σε αυτές τις εκλογές με φιλοδοξία να βοηθήσει τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη και φυσικά την εκλογή της.

Σαν μια γνωριμία μαζί της για όσους δεν την γνωρίζουν της ζητήσαμε να μας πει μερικά λόγια για αυτήν. Ιδού η απάντηση:

“Ζω με την οικογένειά μου και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στην αγαπημένη μας Πελοπόννησο. Από την ενασχόλησή μου με τα κοινά τα τελευταία χρόνια, με την ιδιότητα της μητέρας και του ελεύθερου επαγγελματία, διαπίστωσα με ιδιάιτερη χαρά ότι, με σκληρή δουλειά και συντονισμένη συλλογικη προσπάθεια, πολλά πράγματα στη ζωή μας μπορούμε να τα βελτιώνουμε σταθερά.

Αυτή η διαπίστωση κέντρισε το ενδιαφέρον μου και με ενθάρρυνε να ασχοληθώ ενεργά με τη διοίκηση της Περιφέρειάς μας. Έχω την πεποίθηση ότι μπορώ να συνεισφέρω ουσιαστικά στη καλύτερη διοίκηση των Περιφερειακών μας υποθέσεων. Πολλοί συμπολίτες μας γνωρίζουν το ήθος και το “δείγμα γραφής” μου.

Με βαθειά πίστη ότι μπορώ να είμαι μία αξιόπιστη, υπεύθυνη  και δημιουργική Περιφερειακή Συμβουλος,

Ζητώ την υποστήριξη των συμπολιτών μου στις Περιφερειακές εκλογές της 26ς Μαΐου 2019.

Φιλικά

Κωνσταντίνα (Ντίνα) Καραγιάννη”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ