Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΤο Άγημα Καρατζάς στο Ναύπλιο στην Εθνική Εορτή 25ης Μαρτίου και την...

Το Άγημα Καρατζάς στο Ναύπλιο στην Εθνική Εορτή 25ης Μαρτίου και την γιορτή του Ευαγγελισμού

Το Άγημά μας βρέθηκε στο Ναύπλιο , όπου και εόρτασε την Εθνική μας Εορτή και την γιορτή του Ευαγγελισμού.

Τα μέλη του ένστολα επισκέφθηκαν το Παλαμήδι , όπου έκαναν φωτογράφηση με τον Ηλία Περγαντή και μετά κατηφόρησαν στο κέντρο της πόλης όπου αναμείχθηκαν με τον κόσμο, έλληνες και ξένους τουρίστες , που ενθουσιάστηκε και δεν σταμάτησε να ρωτάει και να φωτογραφίζεται μαζί τους.

Το βράδυ τα μέλη μας παραστάθηκαν στην ιερή εικόνα της Παναγίας στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας και στη συνέχεια ακολούθησαν και βοήθησαν στην μεταφορά της κατά την περιφορά.

Η Δευτέρα ήταν μια μοναδική μέρα για την χώρα μας και η συμμετοχή του Αγήματος μαζί με μέλη της Φρουράς Ναυπλίου «Στάϊκος Σταϊκόπουλος» ενθουσίασε τον κόσμο που δεν σταμάτησε στιγμή να επευφημεί και να χειροκροτεί. Το ίδιο συνεχίστηκε και στην μετέπειτα βόλτα του αγήματος στην κεντρική πλατεία Συντάγματος , όπου συμμετείχε στον χορό που είχε στηθεί από χορευτικά συγκροτήματα.
Θέλουμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε θερμά τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» και τον πρόεδρό του κο Θεοδόση Σπαντιδέα και τον Γενικό Γραμματέα κο Ιωάννη Μακρή που φρόντισαν για την φιλοξενία μας , αλλά βεβαίως και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο, ιδιαιτέρως δε το μέλος του κο Κωνσταντίνο Δημούλη, που μας ακολουθούσε στις δράσεις μας ενισχυτικά.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά και τον Φρούραρχο κο Χρήστο Λαγιόπουλο , αρχηγο της Φρουράς Ναυπλίου «Στάικος Σταϊκόπουλος» που φρόντισε για την κοινή μας παρουσία σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση και για τις μικρές και μεγαλύτερες λεπτομέρειες της παρουσίας μας στο Ναύπλιο.

Τέλος, ευχαριστούμε και τον Ηλία Περγαντή , που πέραν της αυτοπρόσωπης συμμετοχής του στις δράσεις μας, αφιέρωσε τον χρόνο και το φωτογραφικό του ταλέντο για να απεικονίσει καλλιτεχνικά το Άγημά μας όπως αυτός ξέρει καλύτερα.Τελος θελουμε να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στο Δημο Ναυπλιου και ιδιαιτερα στον Δημαρχο τον κυριο Δημητρη Κωστουρο που μας δεχτηκε στην πολη και μας αγγαλιασε σαν να ειμασταν παιδια αυτης .

Σας ευχαριστουμε πολυ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ