Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚατέθεσε τις πρώτες του προτάσεις ο υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης

Κατέθεσε τις πρώτες του προτάσεις ο υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης

Την κατάθεση προτάσεων που θα αποτελέσουν προτεραιότητες του συνδυασμού του “Δύναμη Προοπτικής”, ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.

 

Οι συγκεκριμένες προτάσεις αφορούν την ποιότητα ζωής και την οικονομική ανάπτυξη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Η προεκλογική μάχη με τις ανακοινώσεις υποψηφίων συνεχίζεται και θα συνεχιστεί έως την τελευταία μέρα. Όμως η ουσία είναι αλλού και σιγά σιγά θα πρέπει να μπαίνουμε σε αυτή.
Ξεκινώντας, καταθέτω μερικές από τις προτάσεις μας που θα αποτελέσουν προτεραιότητες μας και αφορούν την ποιότητα ζωής και την οικονομική μας ανάπτυξη και πρέπει ΑΜΕΣΑ να προχωρήσουμε:

1) στην επαναλειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Λυγουριού με μελέτη και ένταξη νέου βιολογικού, και επιδιορθώσεις των βιολογικών Αρχαίας και Νέας Επιδαύρου.

2) σε επαναφορά στη νομιμότητα και στην κανονικότητα της ΔΕΥΑΕΠ

3) τακτοποίηση λιμένα Αρχαία Επιδαύρου και ακτοπλοϊκή σύνδεση με Πειραιά και νησιά Αργοσαρωνικού με στόχο την τουριστική τόνωση

4) Επικαιροποιηση υπαρχουσών μελετών και προώθηση για ένταξη τους σε χρηματοδοτικά προγράμματα (ΕΣΠΑ)

5) Ανάπλαση κεντρικής λεωφόρου Λυγουριού και εισόδου προς το Ασκληπιείο Επιδαύρου.

 

Νέοι υποψήφιοι

Τις τελευταίες ημέρες ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» Τάσος Χρόνης, έχει παρουσιάσει εναν σημαντικό αριθμό υποψηφίων. Αυτοί είναι:

Ιούλιος Λαλιώτης απο την Αρχαία Επίδαυρο, Κώστας Γαλάνης απο το Λυγουριό, Αγγελική Οικονόμου απο την Νέα Επίδαυρο, Ευάγγελος Πατσουράτης απο την Νέα Επίδαυρο, Βαγγ. Στεφανόπουλος απο την Τραχειά, Βαγγελίτσα Σμυρλή απο την Αρχαία Επίδαυρο, Κατερίνα Δρούγκα-Τριανταφύλλου απο την Νέα Επίδαυρο, Γεωργία Τσόλη απο την Αρχαία Επίδαυρο, Γ.Παύλου απο την Αρχαία Επίδαυρο, Σταύρος Καμπίτης.

Να σημειώσουμε πως είχε προηγηθεί η ανακοίνωση άλλων 36 υποψηφίων.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ