Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΟ Δήμαρχος Μυκόνου ζήτησε την παρουσία Εισαγγελέα στο νησί για το καλοκαίρι

Ο Δήμαρχος Μυκόνου ζήτησε την παρουσία Εισαγγελέα στο νησί για το καλοκαίρι

Ακόμα μια σημαντική παρέμβαση του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για την πάταξη των φαινομένων ανομίας και παραβατικότητας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σε συνέχεια του αιτήματος που απέστειλε από τις 14 Φεβρουαρίου 2019 στον Υπουργό Δικαιοσύνης και στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και μετά από ενέργειες της τελευταίας, ο κ. Κουκάς συναντήθηκε με τον Εισαγγελέα Εφετών στη Σύρο προκειμένου να συζητηθεί το μείζον θέμα της ασφάλειας στη Μύκονο.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου επεσήμανε ότι ο ιδιαίτερα αυξημένος αριθμός επισκεπτών κατά τη θερινή περίοδο και η υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού επιβάλει την παρουσία Εισαγγελέα κατά τους θερινούς μήνες στο νησί.

Τόνισε, επίσης, ότι για προφανείς λόγους ο Δήμος Μυκόνου διατίθεται να εξασφαλίσει τη διαμονή εφόσον ζητηθεί.

Ο κ. Κουκάς δήλωσε εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Σύρου:

«Είναι βέβαιο ότι η παρουσία Εισαγγελέα στη Μύκονο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που θα μπορεί να συντονίζει όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, πέραν της αστυνομίας, θα συμβάλει καθοριστικά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση αυτόφωρων αδικημάτων και θα τονώσει ακόμα περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας στο νησί, το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής μας κοινωνίας.»

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ