Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Αναγνωσταράς και Ρομποτής "τράβηξαν" στην παρέλαση τα βλέμματα

Ναύπλιο: Αναγνωσταράς και Ρομποτής “τράβηξαν” στην παρέλαση τα βλέμματα

Στον φετινό εορτασμό για την 25η Μαρτίου στο Ναύπλιο παραβρέθηκαν πλην του εκπροσώπου της κυβέρνησης και υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Γιώργου Δέδε, των βουλευτών Γιάννη Γκιόλα, Γιάννη Ανδριανού και Γιάννη Μανιάτη, της δημοτικής αρχής και των λοιπών αρχών και αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

 

Την παράσταση έκλεψε όμως μεταξύ αυτών ο πρώην δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς με τον συνδυασμό “Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά” ακολουθούμενος από υποψηφίους συμβούλους του.

Ήταν η πρώτη φορά από το 2012 που απεχώρησε από την δημοτική αρχή, που ο κ. Αναγνωσταράς παραβρέθηκε σε μια τόσο σημαντική εορτή επετείου της πόλης του Ναυπλίου.

Αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης είδαμε τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και νυν αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Σιδέρη, τον καθηγητή ΤΕΙ Καλαμάτας κ. Αλέξανδρο Λυγγίτσο, τον περιφερειακό σύμβουλο δικηγόρο Γιώργο Γαβρήλο να συνομιλεί με τον γεν. γραμματέα Γιώργο Δέδε και τον γνωστό Ναυπλιώτη δικηγόρο ποινικολόγο Σπύρο Ρομποτή συνοδευόμενο από τον κορυφαίο δικηγόρο της Αργολίδας και πατέρα του Βασίλη Ρομποτή.


ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ