Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔήμος Άργους-Μυκηνών: "Υπάρχει απο την Αντιπεριφέρεια πρόγραμμα έγκαιρων ψεκασμών για τα κουνούπια;»

Δήμος Άργους-Μυκηνών: “Υπάρχει απο την Αντιπεριφέρεια πρόγραμμα έγκαιρων ψεκασμών για τα κουνούπια;»

Για αδιαφορία σχετικά με τους ψεκασμούς κατά των κουνουπιών, κατηγορεί την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας, με ανακοίνωσή του ο Δήμος Άργους-Μυκηνών.

 

Στην ανακοίνωση τίθεται το ερώτημα για το αν και πότε ξεκίνησε το πρόγραμμα ψεκασμών, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει έγκαιρα.

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Δήμου Άργους-Μυκηνών:

«Η καλοκαιρινή περίοδος είναι προ των πυλών και δυστυχώς τα κουνούπια έκαναν την εμφάνιση τους. Επειδή η αρμοδιότητα των ψεκασμών ανήκει στην Περιφέρεια αναγκαζόμαστε να υπενθυμίσουμε στους αρμόδιους ότι οι ψεκασμοί για να είναι αποτελεσματικοί θα πρέπει να γίνονται έγκαιρα.

Ως υπεύθυνη δημοτική αρχή θέτουμε σαφή ερωτήματα για το αν και το πότε ξεκίνησε το πρόγραμμα των ψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών καθώς και για το αν ελέγχεται η αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων ώστε να μην ξοδεύονται άσκοπα κονδύλια χωρίς αντίκρισμα.

Ολόκληρες περιοχές του Δήμου μας, ποτάμια, ο βάλτος χρήζουν άμεσων επεμβάσεων διότι τα νερά είναι πολλά και είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν σοβαρότατα προβλήματα.

Επειδή η αδιαφορία που επέδειξε πέρυσι η Αντιπεριφέρεια Αργολίδος και ο κ. Χειβιδόπουλος ήταν παροιμιώδης και στοίχισε στους δημότες μας, κρούουμε των κώδωνα του κινδύνου όσο είναι νωρίς, ώστε να αποφευχθούν τα περσινά τεράστια προβλήματα και να διασφαλιστεί η υγεία των κατοίκων».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ