Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΙ. Μπουντρούκας: Απουσία προτάσεων από το ΣΥΡΙΖΑ για την τραγική κατάσταση του...

Ι. Μπουντρούκας: Απουσία προτάσεων από το ΣΥΡΙΖΑ για την τραγική κατάσταση του εργοστάσιου της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Με σημερινή του δήλωση ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας αναφέρεται στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.

 

Ταυτόχρονα καυτηριάζει την μέχρι τώρα σιωπή του υποψηφίου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Δέδε.

«Καμία πρόταση δεν ακούμε από τον κυβερνητικό υποψήφιο Περιφερειάρχη, η ΔΕΗ Μεγαλόπολης απαξιώνεται καθημερινά» αναφέρει ο κ. Μπουντρούκας.

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Πελοποννησιακή Συμμαχία» Γιάννη Μπουντρούκα για το φλέγον θέμα της ΔΕΗ Μεγαλόπολης:

«Η απαξίωση για τη ΔΕΗ Μεγαλόπολης μεγαλώνει καθημερινά. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη ΔΕΗ  «βήμα – βήμα» όχι απλά στο ξεπούλημα, αλλά στην πλήρη απαξίωσή της καθώς καμία σοβαρή πρόταση δε γίνεται από τον Κυβερνητικό Υποψήφιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Δέδε ώστε να αποφευχθεί η πώληση των λιγνιτικών μονάδων. Πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μην επιτρέψουμε την απαξίωση της ΔΕΗ που θα επιφέρει την ερήμωση στην περιοχή της Μεγαλόπολης, μια περιοχή που οι κάτοικοί της  έχουν δώσει ολόκληρη τη ζωή τους για να  περιέλθει ανάπτυξη στην περιοχή.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Ιωάννης Μπουντρούκας»

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ