Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΤατούλης: Η ηγεσία της Ν.Δ. και όχι ο Σαμαράς έκαναν την επιλογή...

Τατούλης: Η ηγεσία της Ν.Δ. και όχι ο Σαμαράς έκαναν την επιλογή Νίκα…!!!

«Ούτε το 2010, ούτε το 2014, ούτε το 2019 ζητήσαμε τη στήριξη κάποιου κόμματος. Όταν μας δόθηκε ήταν γιατί το 2010 αξιολογήθηκε η πολιτική μας πρωτοβουλία να συνθέσουμε πολιτικές δυνάμεις από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

 

Πολύ διαφωτιστική θα λέγαμε η διευκρινιστική δήλωση Πέτρου Τατούλη, αφού πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιώνται πως θα μπορούσε ο πρώην πρωθυπουργός να επιλέξει τον Παναγιώτη Νίκα σαν εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, που πάντοτε ήταν εχθρικός απέναντι του. Αν τα πράγματα είναι έτσι, τότε εξηγείται και το γιατί υπάρχουν τόσοι “γαλάζιοι” υποψήφιοι δήμαρχοι στην Καλαμάτα, που δεν συσπειρώνονται γύρω από τον κ. Νίκα και έχουν επιλέξει το συνδυασμό Πέτρου Τατούλη.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 και την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να μην στηρίξει τη Νέα Πελοπόννησο, δήλωσε: 

«Ούτε το 2010, ούτε το 2014, ούτε το 2019 ζητήσαμε τη στήριξη κάποιου κόμματος. Όταν μας δόθηκε ήταν γιατί το 2010 αξιολογήθηκε η πολιτική μας πρωτοβουλία να συνθέσουμε πολιτικές δυνάμεις από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, και το 2014 γιατί αναγνωρίστηκε το μεγάλο μας έργο, όπως μάλιστα είχε δηλώσει δημόσια ο τότε Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

Το 2019 τα πολιτικά κόμματα έκαναν τις δικές τους επιλογές, όπως φυσικά έχουν κάθε τέτοιο δικαίωμα. Δε ζητήσαμε από κανένα στήριξη και είμαι ξεκάθαρος ότι η πρωτοβουλία αυτή της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι αποτέλεσμα ανάμειξης του κ. Σαμαρά, αλλά επιλογή της ηγεσίας του κόμματος και της ομάδας του».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ