Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΝΑΥΠΛΙΟ: Ιατρικό Συνέδριο «Σύγχρονοι ποιμαντικοί και ιατρικοί προβληματισμοί» στα πλαίσια των εορτασμών...

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ιατρικό Συνέδριο «Σύγχρονοι ποιμαντικοί και ιατρικοί προβληματισμοί» στα πλαίσια των εορτασμών του Αγίου Λουκά

Στα πλαίσια των εορτασμών την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 του Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια Ναυπλίου,

με την ευκαιρία της ανάμνησης της ανακομιδής του Ιερού λειψάνου του Αγίου,  η Μητρόπολη Αργολίδος διοργάνωσε Ιατρικό Επιστημονικό συνέδριο σε συνεργασία με τον Ιατρικό, Φαρμακευτικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδος με τίτλο: »Σύγχρονοι ποιμαντικοί και ιατρικοί προβληματισμοί».

Στο συνέδριο χαιρετισμό χαιρετισμό απεύθυνε ο εφημέριος του Μητροπολιτικού παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά, π. Δημήτριο Κρουσταλάκη, οι βουλευτές Γ. Ανδριανό και Γ. Μανιάτη, ο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Τατούλη, ο πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδος Κ. Κατσαρό, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Α. Κατσουλάκου και μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κα. Μαύρου.

Την ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριου »Η αγάπη ως κινητήριος δύναμη της ζωής» παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρων οι παρευρισκόμενοι και ακολούθησαν οι εισηγήσεις, από τον Καθηγητή Χειρουργικής Γ. Παπαγεωργίου με θέμα » Ο Άγιος Λουκάς ως χειρούργος» και από τον Ιωάννη Γκούβερη Παθολόγο -Αγγειολόγο με θέμα την »Μηχανική Υποστήριξη παράταση ζωής ή παρεμπόδιση».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ