Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΑΜΕ: Απάντηση στην παραπληροφόρηση για το συνέδριο ΓΣΕΕ

ΠΑΜΕ: Απάντηση στην παραπληροφόρηση για το συνέδριο ΓΣΕΕ

Σχετικά με την ανάρτηση από το ΘΑΡΡΟΣ News, που αναπαράχθηκε και από τοπικά ΜΜΕ, απαντάμε στην παραπληροφόρηση.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το 37Ο συνέδριο της ΓΣΕΕ δεν έχει ξεκινήσει με ευθύνη της πλειοψηφίας της καθώς δεν έχει συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ, δεν έχουν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και τεχνικές γραμματείες. Το ρόλο τους τον έχουν υποκαταστήσει οι συναδέλφισσες καμαριέρες των ξενοδοχείων που όλες αυτές τις μέρες μοιράζουν τυχαία τις κάρτες αντιπροσώπων σε πισίνες, δωμάτια και εστιατόρια.

Από τις 6.30π.μ. σήμερα security, γνωστοί τραμπούκοι της Καλαμάτας μαζί με ομάδα εργατοπατέρων, τρομοκρατούν και απειλούν.

Είναι φανεροί πλέον οι σχεδιασμοί τους να κάνουν ένα συνέδριο χωρίς να τηρηθεί καμία δημοκρατική διαδικασία παραβιάζοντας κάθε καταστατική διάταξη. Συνέδριο που θα νομιμοποιεί τη γνωστή πλέον νοθεία και τη φυσική παρουσία της εργοδοσίας μέσα στο εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα.

Η κατρακύλα της πλειοψηφία της ΓΣΕΕ φάνηκε και χθες, που μπροστά στα 100 χρόνια του εργατικού κινήματος προσπάθησε να λερώσει την ιστορία της τάξης μας, να σκυλεύσει τη μνήμη των εργατών που έδωσαν μέχρι και τη ζωή τους στην πάλη κόντρα στους εκμεταλλευτές μας, να κάνει μία εκδήλωση κεκλεισμένων των θυρών με security και μπράβους, μια εκδήλωση μακριά από τους εργάτες.
Είναι βαθιά γελασμένοι!!

Χιλιάδες εργαζόμενοι από όλη τη χώρα και από δεκάδες σωματεία έστειλαν το μήνυμα ότι συνέδριο με εργοδότες, νόθους και ανύπαρκτα συνδικάτα, δεν πρόκειται να γίνει!
Στην Ελλάδα υπάρχει ζωντανό εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα με συνειδητή δράση χιλιάδων εργαζομένων. Δεν υπάρχουν μόνο νόθα σωματεία και μαϊμούδες αντιπρόσωποι.

Καλούμε τα σωματεία να δυναμώσουν το κύμα καταδίκης απέναντι σε αυτές τις αθλιότητες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ