Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜεγάλος αριθμός συμμετοχών στο 38o Rally Sprint Κορίνθου 2019

Μεγάλος αριθμός συμμετοχών στο 38o Rally Sprint Κορίνθου 2019

Εντυπωσιακό ξεκίνηµα επιφυλάσσει το Κύπελλο Χωμάτινων Ράλι και το Πρωτάθλημα Ιστορικών.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους ιδιαίτερα στους αθλητές της ΑΛΜΑ 4Χ4 Ναυπλίου με το Ν 2 Μποζιονέλο Ιωάννη – Παναρίτη Ευάγγελο Mitsubishi Lancer Evo VI C2 A8 , το Ν 9 Ντεβές Αναστάσιος – Ντεβέ Μαρία Subaru Impreza 555 C3 A8 , Ν 15 Μούγιος Θεόδωρος – Μούγιος Θανάσης BMW 3 E30 DRIFT C3 E11 F2 και συνοδηγός με το Ν 38 Ανδρινόπουλος Γιώργος Nissan Micra 1.3 K11 C6 A5 F2.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών (40) αλλά και η ποιότητα αυτών, εγγυούνται πλούσιο θέαµα και συγκινήσεις σε θεατές και αγωνιζόμενους.

Σε επίπεδο γενικής, μεγάλο φαβορί φαντάζουν οι Πρωταθλητές Ελλάδος Μπαντούνας-Σούκουλης µε το γνωστό Mitsubishi Lancer Evo VI, όµως αναμένεται να αντιμετωπίσουν σθεναρή αντίσταση από τον ¨τοπικό¨ Panagiotis Roustemis που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά µε τον Σπύρο Κολτσίδα στο δεξί κάθισμα του Mitsubishi Lancer Evo X, τους Παναγιώτη Ισµαήλο-Χρήστο Μπακλώρη µε Mitsubishi Lanver Evo IX, τον Γιάννη Μποζιονέλο επίσης µε Mitsubishi και τους Βασιλάκη-Καρανικόλα µε το εντυπωσιακό Ford Fiesta R5.

Στα δικίνητα ο Πρωταθλητής της F2 El Nak Jr µε τον Ανδρεα Βίγκο και το Clio R3 θα αντιμετωπίσει πληθώρα γρήγορων συνδυασµών, ενώ στις µικρότερες κατηγορίες αξιοσηµείωτη είναι η πρώτη συµµετοχή του “BACKO” µε συνοδηγό τον Άρη Ιαβέρη και ένα Ford Fiesta R2.

Στην κατηγορία των ιστορικών αυτοκινήτων αναμένουμε θέαµα αλλά και έντονο συναγωνισμό από αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία στις ειδικές διαδρομές, όπως Porsche 911, Ford Escort, Renault Alpine, Peugeot 504 & 205 GTI και πολλά άλλα.

Ο αγώνας αποτελείται από 3 περάσματα στην ειδική διαδρομή Χιλιομόδι µε το πρώτο αυτοκίνητο να αναχωρεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 10:00 π.µ. από το Service Park και να εκκινεί την ειδική στις 10:13

Το Service Park του αγώνα θα βρίσκεται στον parking του ¨Korinthian Palace¨ στο Σολομό Κορινθίας όπου θα λειτουργεί και το κέντρο του αγώνα.

Ο Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των turbo θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στο ΙΚΤΕΟ AUTOVISION 80χιλ. Αθηνών- Κορίνθου (θέση Κυρά Βρύση) από τις 15:00 έως τις 17:00.

Περισσότερες πληροφορίες, πρόγραμμα αλλά και όλα τα νέα του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα: https://www.alak.gr/38o-rally-sprint-korinthou/
Ο αγώνας διεξάγεται από την ΑΛΑ Κορινθίας µε την έγκριση της ΟΜΑΕ, την αιγίδα του ∆ήµου Κορινθίων και την υποστήριξη των: ΙΚΤΕΟ Autovision Κορινθου, ΚΑΤΑΪ, Κorinthian Palace, Τεχνική Εταιρεία Μπακλώρης-Πιπίλος και του περιοδικού 4Τροχοί.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ