Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΞεκίνησε ο Γιώργος Πανοβράκος για μια «Νέα Αρχή» στο Δήμο Άργους- Μυκηνών

Ξεκίνησε ο Γιώργος Πανοβράκος για μια «Νέα Αρχή» στο Δήμο Άργους- Μυκηνών

Από σήμερα Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019 για τον Δήμο Άργους- Μυκηνών υπάρχει ακόμη ένας υποψήφιος δήμαρχος. Απόψε ο γιατρός Γιώργος Πανοβράκος ανακοίνωσε σε συγκέντρωση φίλων του στο Εργατικό Κέντρο Άργους πως καταρτίζει συνδυασμό και θα κατέλθει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Το όνομα του συνδυασμού “Νέα Αρχή”.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, ο νεοδημοκράτης ορθοπεδικός γιατρός Γιώργος Πανοβράκος έχει εξασφαλίσει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και θα ζητήσει την στήριξη και από κάθε δημότη του Άργους που δεν θέλει να ακολουθήσει τον δήμαρχο Καμπόσο.

Τόνισε πως στο Άργος αξίζει μια δημοτική αρχή αντάξια της μακραίωνης ιστορίας και παράδοσής του. Θέλει ένα δήμο ζωντανό, αναπτυξιακό και πρωτοποριακό. Πρώτος στόχος για να έρθει η ανάπτυξη θα είναι ο τομέας του τουρισμού. Χρειάζεται το Άργος να γίνει μια σύγχρονη πόλη είπε ο κ. Πανοβράκος, που συνέχισε λέγοντας πως οι δρόμοι πρέπει να γίνουν πιο μεγάλοι, ενώ πρέπει να λυθεί και το θέμα της στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Είπε επίσης ότι τα χρήματα που σήμερα πηγαίνουν σε οργάνωση “φιέστων” αυτός θα τα χρησιμοποιήσει για να κατεβάσει τα δημοτικά τέλη του Άργους.

Στην συγκέντρωση μεταξύ άλλων παρέστησαν ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο δικηγόρος Σίμος Βαρδάκας που τον προλόγισε και αρκετοί δικηγόροι και γιατροί της περιοχής.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ