Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΣ Αργολίδας: Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου η ετήσια γιορτή, παρουσία Τατούλη -...

ΕΠΣ Αργολίδας: Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου η ετήσια γιορτή, παρουσία Τατούλη – Γραμμένου

Eντυπωσιακή από πλευράς προσέλευσης κόσμου, η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Αργολίδας, που περιελάμβανε: κοπή πίτας, απολογισμό πεπραγμένων της χρονιάς και βραβεύσεις.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Εκτός από ποδοσφαιριστές, προπονητές, μέλη των διοικητικών συμβουλίων σχεδόν όλων των ομάδων της ΕΠΣΑ, παρέστησαν και αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΠΟ Ευαγ.Γραμμένο. Επίσης ήταν οι πρόεδροι της ΕΠΣ Αθηνών και Αιτωλοακαρνανίας. Από το χώρο της πολιτικής ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι-νυν και υποψήφιοι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό και κοπή της πίτας της Ένωσης.

Το κυρίως μέρος της εκδήλωσης άνοιξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, που αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, προχώρησε σε εναν σύντομο απολογισμό έργου και ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον που έδειξε και δείχνει στην κατεύθυνση βελτίωσης αλλά και δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο νομό.

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευαγ.Γραμμένος, ο οποίος στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε στην σπουδαιότητα της συνεργασίας ανάμεσα στους ανθρώπους του αθλητισμού αφού χωρίς αυτήν την μπορεί να γίνει τίποτα- ιδιαίτερα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.”Στηρίξτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι το πιο όμορφο και υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας”, κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης , μίλησε για την μεγάλη αυτή γιορτή του Αργολικού ποδοσφαίρου.
“Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη σε όλους τους εργάτες του ποδοσφαίρου, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους στίγμα στο χώρο. Η εκδήλωση αυτή δείχνει ότι η ελληνική κοινωνία δεν τους ξεχνάει. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μια συνήθεια, είναι τρόπος ζωής.
Τα επόμενα χρόνια η Περιφέρεια θα έχει εξαιρετικούς αγωνιστικούς χώρους. Πρώτος μας στόχος είναι όλες οι Ενώσεις τα έχουν τα δικά τους γήπεδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Σειρά πήραν οι τιμητικές βραβεύσεις που ήταν δεκάδες.
Οι πρώτες αφορούσαν:
Όσους συμμετείχαν τις χρονιές 1979-1982 και τις χρονιές 1988-1990 στον Παναργειακό (παρευρέθη και ο προπονητής εκείνης της περιόδου Νίκος Καρούλιας), την χρονιά 1990-1991 στον Πανναυπλιακό.
Ακολούθησαν βραβεύσεις για τον Στράτο Αποστολάκη για τις 97 συμμετοχές του στην Εθνική Ελλάδας, στον προπονητή του Παναργειακού το 1995-1996 Στάθη Σταθόπουλο, στον κυπελλούχο Αργολίδας 2005 Κεραυνό Ιρίων, τον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή 2017-2018 Τάσο Δουβίκα, στην πρωταθλήτρια με τον ΠΑΟΚ Ειρήνη Νεφρού, στους διεθνείς με την Εθνική Παίδων Κ.Μούγιο και Κ.Καραργύρη και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές και ομάδες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ