Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΝΑΥΠΛΙΟ: Και ο Στέλιος Κυριακού στην μάχη των δημοτικών εκλογών με Αναγνωσταρά

ΝΑΥΠΛΙΟ: Και ο Στέλιος Κυριακού στην μάχη των δημοτικών εκλογών με Αναγνωσταρά

Την απόφαση του να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά ανακοίνωσε ο Στέλιος Κυριακού. 

Με μια ανάρτηση στο facebook αστειευόμενος μεταφέρει την συνομιλία με την μητέρα του:

Μαμά , σκέφτομαι να κατέβω στις δημοτικές εκλογές.

-Δεν κάθεσαι στα αυγά σου παιδάκι μου , που θες να μπλέξεις τώρα?
-Δεν είναι απάντηση αυτή μαμά. Φαντάσου να έλεγε τα ίδια η μάνα του Κολοκοτρώνη , που θα ήσουν τώρα? Θα ήσουν σε χαρέμι με μπούργκα και θα σου απαγόρευαν να μιλήσεις (κάπου εδώ ακούγεται η φωνή του πατέρα μου από την κρεβατοκάμαρα , ”σιγά μην κατάφερνε ο Αλή Πασάς να κάνει την μάνα σου να μην μιλάει”).

Κάπως έτσι πήρα την ευχή των γονιών μου , ελπίζοντας και τη ψήφο την δική σας και αποδέχτηκα να θέσω υποψηφιότητά με τον συνδυασμό ”’Ναύπλιο Πρωτεύουσα ξανά”’ και δήμαρχο τον Panagiotis Anagnostaras , γνωρίζοντάς τον από παλιά και πιστεύοντας στη ειλικρίνεια , την τιμιότητα , την υπευθυνότητα και το όραμα που απορρέει από την αποδεδειγμένη αγάπη που τρέφει για την πόλη μας .

Τα τελευταία είκοσι χρόνια περίπου , εργάζομαι ως εξωτερικός φρουρός και έχω υπηρετήσει σε διάφορες φυλακές όπως Τρίπολη , Κόρινθος και Ναύπλιο. Ως ιδρυτής του φιλοζωικού συλλόγου Ναυπλίου , χρημάτισα και πρόεδρος σε αυτόν επί εννέα χρόνια. Είμαι νόμιμος εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης των ζώων νομού Αργολίδας και μέλος της πενταμελούς επιτροπής διαχείρισης αδέσποτων του Δήμου Ναυπλίου.

Προέρχομαι από τις παλαιότερες Αναπλιώτικες οικογένειες , Κυριακού (Ταλαράς) και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι οι Αναπλιώτες έχουμε και την παιδεία αλλά και την κουλτούρα να υποστηρίξουμε το στολίδι που λέγεται ”Ανάπλι”. Mε καθαρή ματιά και τίμια στάση , υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω μαζί με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά και την δική σας συνδρομή , στο κομμάτι που ξέρω και αγαπώ πολύ

Έχω την γνώση και την εμπειρία , το μόνο που μου έλειπε είναι η υποστήριξη της πολιτείας που όλα αυτά τα χρόνια δεν την είχα και προσπαθούσα μόνος μου με λιγοστούς φίλους και αρκετούς εθελοντές να καλύψουμε τις ανάγκες των εκατοντάδων αδέσποτων που έφταναν σε εμένα ως ”μοναδική” λύση. Ξέρω να αγωνίζομαι και θέλω να αγωνιστώ για την γενέτειρά μου που αγαπάω τόσο πολύ , το Ανάπλι!!!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ