Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΒράβευση Π.Τατούλη για την αφοσίωση του στον Τουρισμό από τα χέρια της...

Βράβευση Π.Τατούλη για την αφοσίωση του στον Τουρισμό από τα χέρια της Όλγας Κεφαλογιάννη

Βράβευση στα Greek Hospitality Awards 2019 για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη για την αφοσίωση του στον Τουρισμό, το έργο του για αυτόν και την Ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

 

Η βράβευση Τατούλη παίρνει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση από το γεγονός ότι το βραβείο του έλαβε από τα χέρια της πρώην επιτυχημένης υπουργού Τουρισμού της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά από το 2012 ως το 2015 Όλγας Κεφαλογιάννη.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι το ζεστό χαμόγελο της κας Κεφαλογιάννη, δεν ήταν το μόνο τον τελευταίο καιρό προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Τις τελευταίες ημέρες και ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης είχε μια ευχάριστη συνάντηση με τον κ. Πέτρο Τατούλη εντός Πελοποννησιακού εδάφους.

Δεκάδες στελέχη της Ν.Δ., ειδικά από την Πελοπόννησο, σπεύδουν να συνομιλήσουν τις τελευταίες ημέρες με τον κ. Τατούλη προσπαθώντας να καλύψουν την απερίσκεπτη δήλωση της κας Σπυράκη κατά της Εύης Τατούλη, που μόνο σε διάσπαση των Νεοδημοκρατών της Πελοποννήσου μπορεί να οδηγήσει χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος για την παράταξη.

Κυρία Σπυράκη αν η άσκηση πολιτικής ήταν εύκολο πράγμα θα την ασκούσαμε όλοι μας!!!

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ