Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑπαγόρευση στάθμευσης στην παραλία του Ναυπλίου λόγω του 6ου Μαραθωνίου

Απαγόρευση στάθμευσης στην παραλία του Ναυπλίου λόγω του 6ου Μαραθωνίου

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που ενημερώνει ότι λόγω του 6ου Μαραθωνίου Ναυπλίου δεν θα επιτρέπεται το παρκάρισμα των οχημάτων σε τμήμα της χερσαίας ζώνης λιμένα Ναυπλίου .

Ανακοινώνεται ότι για την εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης «6ος Μαραθώνιος Ναυπλίου», από το Σάββατο 02-03-2019 έως την Κυριακή 03-03-2019 και ώρα 15:30 απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων στον Νότιο προβλήτα λιμένος Ναυπλίου και στη νοητή προέκταση αυτού προς τον Ανατολικό προβλήτα λιμένος Ναυπλίου, όπως θα σημανθεί κατάλληλα με κινητά κιγκλιδώματα.

2. Την Κυριακή 03-03-2019 και από ώρα 07:00 έως 15:30, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε τμήμα της χερσαίας ζώνης λιμένα Ναυπλίου και συγκεκριμένα από την οδό Μπουμπουλίνας στο ύψος του καταστήματος “NAPOLI DI ROMANIA” έως την οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου στο ύψος του κολυμβητηρίου. Λοιπή κυκλοφορία εντός της χερσαίας ζώνης λιμένος θα πραγματοποιείται κατόπιν υποδείξεων και συνδρομής Στελεχών της Υπηρεσίας μας.

3. Τυχόν έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, που αφορούν τη μετακίνηση κατοίκων ή επισκεπτών, από τις περιοχές πλατείας Φιλελλήνων και Ψαρομαχαλά, θα εξυπηρετούνται διαμέσου της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ναυπλίου, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους γι’ αυτό βαθμοφόρους του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.

Ο Λιμενάρχης α.α.

Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΑΤΟΥΡΑΣ Στέφανος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ