Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓέφυρα σωτηρίας για 10χρονο βρέφος μέσα σε τρεις ημέρες! Συγκλονιστική προσπάθεια κόντρα...

Γέφυρα σωτηρίας για 10χρονο βρέφος μέσα σε τρεις ημέρες! Συγκλονιστική προσπάθεια κόντρα στο χρόνο

Ο πρόεδρος του ομίλου ιατρικών επιχειρήσεων THERASYS, Φραγκίσκος Σαργολόγος, μας μιλά για την “επιχείρηση διάσωσης”, το Φιλανθρωπικό Αγώνα για την Ασπασία αύριο στο Άργος και τις μελλοντικές ενέργειες του ομίλου στον τόπο της Αργολίδος και της Πελοποννήσου!

 

Κε Σαργολόγε, χθες γίναμε όλοι μάρτυρες ενός μαραθώνιου επιτυχημένου αγώνα προκειμένου να μεταφερθεί ένα βρέφος, μία ψυχή 10 μηνών με σπάνιο ιατρικό νόσημα στη Γερμανία. Καθότι διαμένετε και στην περιοχή της Αργολίδος, από τη θέση προέδρου του ομίλου, πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρηση “διάσωσης” και τη δυσκολία που αντιμετωπίσατε;

Αγαπητέ Μιχάλη Καζά σε γνωρίζω από τα φοιτητικά μου χρόνια και για άλλη μία φορά θέλω να σε συγχαρώ τόσο για την ευαισθητοποίησή σου, όσο και για το ανθρώπινο ενδιαφέρον σου για το συνάνθρωπο και όχι μόνο προωθώντας κοινωνικά θέματα μέσα από το argonafplia.gr

Η επιχείρηση αερογέφυρας του μικρού βρέφους ήταν μία δύσκολη υπόθεση, καθώς “Το Χαμόγελο του Παιδιού” είχε τρεις μόνο ημέρες από νομικό γραφείο του κράτους για να μεσολαβήσει στην αεροδιακομιδή, από όσο γνωρίζω. Ταχύτατα και μέσα σε δύο μόλις ημέρες με την συμβολή της εφοπλίστριας κας Κλέλιας Χατζηιωάννου, η οποία κάλυψε τα έξοδα της ιδιωτικής πτήσης, η μικρή μπόρεσε να ταξιδέψει επιτυχώς στη Γερμανία για θεραπεία. Το Χαμόγελο του Παιδιού έκανε από πλευράς του τα αδύνατα δυνατά. Από πλευράς μας, με πολύ αγάπη, ως όμιλος ιατρικών ειδών, εκτός των μηχανημάτων με τα οποία μεταφέρθηκε η μικρή ψυχή, προσφέρουμε ό,τι χρειαστεί, όσο χρειαστεί και όσο μπορούμε, αναλώσιμα μηχανημάτων. Αν παραστεί ανάγκη, δεσμεύομαι και προσωπικά, ότι θα διαθέσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο, αφού μια ανθρώπινη -και όχι μόνο ζωή- είναι ακοστολόγητη.

Γενικά, για το μέλλον, στα θέματα ευαισθητοποίησης, δωρεών και φιλανθρωπίας πως θα προxωρήσετε;

Καταρχάς σήμερα θα γίνει στο στάδιο Άργους Φιλανθρωπικός Αγώνας για την Ασπασία μας, στις 16:30, μία εκπληκτική και μοναδική πράξη αγάπης για το συνάνθρωπο που συνδιοργανώνεται από τους Παλαίμαχους Άργους & FC CELEBRITIES NAFPLIO και τους Παλαίμαχους Πανιωνίου Σμύρνης. Η πράξη αυτή είναι όχι μόνο πράξη αγάπης, αλλά και έμπρακτο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό μας, που πολλές φορές η μοίρα του επιφυλάσσει άσχημα παιχνίδια. Το απόγευμα οφείλουμε να δώσουμε το παρών στον αγώνα των παλαίμαχων για τον αγώνα που δίνει η Ασπασία μας. Από πλευράς μου και πάλι δεσμεύομαι προσωπικά και ως όμιλος, να προσφέρουμε όσο και ό,τι μπορούμε, εφόσον προκύπτει ανάγκη στην Ασπασία μας.

Για το μέλλον, σχεδιάζουμε δωρεές -όσο μπορούμε-, αλλά και άλλα είδη υποστήριξης και ανάγκης για όλη την Αργολίδα, επειδή η ανθρωπιά δε λογίζεται με χρήματα… Ο άνθρωπος είναι πάνω από όλα. Άλλωστε η συμμετοχή είναι αλληλεγγύη και πράξη αγάπης.

Ένα τεράστιο μπράβο, πολλά συγχαρητήρια και φυσικά να συνεχίσετε το εξαιρετικό σας έργο, με την ευαισθητοποίηση, τον επαγγελματισμό και το ενδιαφέρουν που σας διέπει.  

Στη φωτό επάνω η εφοπλίστρια κα Κλέλια Χατζηιωάννου με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο. Στη δεύτερη φωτό ο πρόεδρος του Therasys group of companies κ. Φραγκίσκος Σαργολόγος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ