ΑΡΓΟΣ: Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του συμπατριώτη μας ιατρού Γιώργου Νεοφώτιστου «Ο Σημαδεμένος Ερημίτης»

- Advertisement -

Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή , έγινε το Σάββατο 23/2 και ωρα 18.οο στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου ΔΑΝΑΟΣ , η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συμπατριώτη μας ιατρού κ. Γιώργου Νεοφώτιστου,με τον τίτλο : «Ο Σημαδεμένος Ερημίτης».

Τόσο η εξαιρετική αναφορά στο βιβλίο απο τον κ. Αναστάσιο Σκλήρη, επίτιμο Ειδικό Πάρεδρο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου – συν/χο εκπαιδευτικό & Γ.Γραμματέα του συλλόγου μας, όσο και η αναλυτική παρουσίασή του απ΄τον συγγραφέα κ. Νεοφώτιστο, έδωσαν το ακριβές στίγμα και την ιδιαίτερα αξιόλογη μορφή του νέου ιστορικού μυθιστορήματος.

- Advertisement -

Τέλος το ακροατήριο που το αποτέλεσαν εκτός απο τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας και πολλοί φίλοι απ τα μαθητικά χρόνια του συμπατριώτη μας συγγραφέα στο ΄Αργος αλλα και τον προσκοπισμό, έδωσε και ένα νοσταλγικό τόνο στην όλη εκδήλωση πρός τον συγκινημένο κ. Νεοφώτιστο, αλλα & έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το βιβλίο του. Ο Δαναός έτσι αποδεικνύει ότι εκτός απο φάρος πολιτισμού, είναι και σημείο επανασύνδεσης συμπατριωτών με την πόλη μας, μέσα απ την επιστημονική ή λογοτεχνική τους πορεία..

- Advertisement -

________________