Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία...

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία ΕΣΠΑ 2014-2020”

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, Εταίρο του  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. , διοργάνωσαν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) του ΕΣΠΑ 2014-2020.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 το βράδυ.

Η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε δύο τμήματα, τα οποία ήσαν:

H «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση» και η «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για τις νέες δράσεις, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρεις αιτήσεις στα προγράμματα.

Δείτε τα σχετικά δύο βίντεο από την εκδήλωση σε αυτ’η την ανάρτηση.

Στο πρώτο μιλά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος και στο δεύτερο η Διευθύντρια της Διαχειριστικής Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων κα Μάγδα Πετροπούλου.

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ