Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει το διαγωνισμό φωτογραφίας #MySocialEurope

- Advertisement -

Με στόχο να προβάλει την Κοινωνική Ευρώπη και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό και ιδιαίτερα τους νέους σχετικά με θέματα κοινωνικών δικαιωμάτων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει το διαγωνισμό φωτογραφίας #MySocialEurope.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν νέοι ηλικίας 18-30 ετών που ζουν στην ΕΕ, έχοντας την ευκαιρία να αποτυπώσουν δημιουργικά μέσα από το φακό τους «το μέλλον της κοινωνικής Ευρώπης».

- Advertisement -

Τρεις νικητές θα κληθούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση “Διάλογος Νέων Πολιτών” που θα πραγματοποιηθεί στο Σιμπίου της Ρουμανίας, στις 8 Μαΐου και θα κερδίσουν ένα εισιτήριο InterRail για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.

Η εκδήλωση “Διάλογος Νέων Πολιτών” θα συγκεντρώσει 300 νέους Ευρωπαίους για να συζητήσουν το μέλλον της Ευρώπης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι 15 καλύτερες φωτογραφίες από αυτόν τον διαγωνισμό φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένων των 3 κερδισμένων, θα προβληθούν σε έκθεση που θα διοργανώσει η Επιτροπή.

Οι 12 άλλοι νικητές θα λάβουν μια κάμερα Fujifilm Instax (Mini 90 neo classic), μια θήκη και ένα πακέτο instax films.

Επίσης, 35 επιλαχόντες θα κερδίσουν ηχεία Bluetooth.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέχρι 4 Μαρτίου 2019 να υποβάλλουν την φωτογραφία τους στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://woobox.com/5u6qdd

- Advertisement -

________________