Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΒίντεο από τον αγώνα Ερμής Κιβερίου - Αργοναύτης 2-1 και δηλώσεις των...

Βίντεο από τον αγώνα Ερμής Κιβερίου – Αργοναύτης 2-1 και δηλώσεις των προπονητών

Με γκολ του Κουτσοδήμου που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ερμής Κιβερίου ξεπέρασε το εμπόδιο του Αργοναύτη και συνεχίζει να καταδιώκει το Ναύπλιο 2017, αφήνοντας πολύ πίσω όλες τις άλλες ομάδες.

 

Ο Ερμής ήταν καλύτερος, είχε κατοχή μπάλας, προσπάθησε να δημιουργήσει, είχε δυο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά πήρε τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και ο Αργοναύτης έπαιξε περισσότερο ανοικτά ανοίγοντας χώρους.

Στο 15′ και στο 30′ ο Ζίου με σουτ από αριστερά εκτός περιοχής, με πανομοιότυπο τρόπο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το έδαφος λίγο πριν την τελική γραμμή κι απομακρύθηκε.

Ο Αργοναύτης που αμυνόταν στο πρώτο ημίχρονο είχε μια αντεπίθεση στο 20′ , σε σέντρα του Κλειούφη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Χαϊμάνη λίγο έξω.

Για τον Ερμή στο 47′ ο Γιάννος βγήκε τετατέτ αλλά το κακό σουτ του έφυγε πολύ έξω.

Στο 65′ από αριστερά ο Ζίου έκοψε για τον Κουτσοδήμο, αυτός από τη γραμμή της περιοχής με πλάτη στον Γατσάκο, γύρισε γρήγορα και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο επόμενο λεπτό έγινε το 1-1. Ο Νικολάου γύρισε στον Καστρίτη, αυτός έκανε το κοντρόλ και με σουτ ισοφάρισε.

Στο 74′ σε σέντρα από δεξιά ο Κουτσοδήμος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και στον Νικολάου και κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει έτσι το 2-1.
Τελευταία απειλή από τον Αργοναύτη στο 90′ όταν ο Γατσάκος με κεφαλιά γύρισε στον Χαϊμάνη, αυτός όμως έκανε αδύναμη κεφαλιά στα χέρια του Καλαλά.

Συνθέσεις
ΕΡΜΗΣ (Α.Σαβούρδος):Καλαλάς- Μίλης, Αντωνιάδης, Γ.Τσιούλος (46′ Κουτσοδήμος), Ζίου- Ισούφη, Ταμπούρης, Γιάννος- Διαμαντής (60′ Μπλάτσος), Μουζακιώτης (70′ Τσιώρος), Βαρβουλέτος.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Κάπλατζης): Ξερούλης- Σταύρου (78′ Ρηγόπουλος), Γατσάκος, Τζάνος (81′ Τσάμης), Ευσταθίου- Βασιλειάδης (86′ Σαραβάκος), Λυκομήτρος, Νικολάου (75′ Πούλος)- Χαϊμάνης, Καστρίτης, Κλειούφης.

Δηλώσεις προπονητών

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ