Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟ4 υπουργεία έχουν αναλάβει το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου που θα γίνει...

4 υπουργεία έχουν αναλάβει το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου που θα γίνει στην Ολυμπία

Υπό την αιγίδα τεσσάρων υπουργείων τίθεται το 1 ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, το Συνέδριο τελείται υπό την στήριξη, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και του Υπουργείου Τουρισμού.

 

Με τον τρόπο αυτό, η Ελληνική Πολιτεία δείχνει έμπρακτη στήριξη στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία, που έχει ως στόχο την έγκαιρη πληροφόρηση για τα νέα δεδομένα και τις προοπτικές της Πελοποννήσου.
Η αναγνώριση των υπουργείων φανερώνει τα πολλαπλά αναπτυξιακά οφέλη του Συνεδρίου, καθώς και τις αναπτυξιακές προοπτικές που δημιουργούνται τόσο για την Πελοπόννησο, όσο και για την χώρα μας γενικότερα.

Παράλληλα, η Πολιτεία ως ηθικός συμπαραστάτης του εγχειρήματος μας, ανεβάζει τον πήχη, και μας δίνει το έρεισμα ώστε να αναπτυχθεί ένας ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος μεταξύ όλων των αρμοδίων με σκοπό την προσέγγιση των καίριων θεμάτων που απασχολούν την περιοχή και έτσι να οδηγηθούμε σε κρίσιμα συμπεράσματα για το προφίλ και τις διεκδικήσεις στους τομείς της οικονομίας, παραγωγής και ανάπτυξης.

15-17 Φεβρουαρίου η καρδιά της ανάπτυξης της Πελοποννήσου, χτυπά στην Αρχαία Ολυμπία. Το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv και το argonafplia.gr θα είναι αυτό το τριήμερο στην Ολυμπία και θα μεταφέρει το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ