Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΑνεπιθύμητοι στον δήμο Αχαρνών οι βουλευτές που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ανεπιθύμητοι στον δήμο Αχαρνών οι βουλευτές που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Η Συμφωνία είναι «γνήσια πατριωτική» απαντούν οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το υπόλοιπο Αττικής.

Ανεπιθύμητους κήρυξε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών ο δήμος Αχαρνών σε συνεδρίαση το βράδυ της Δευτέρας.

Θετική ψήφο στο ψήφισμα έδωσαν 23 δημοτικοί σύμβουλοι ενώ μόνο τρεις καταψήφισαν.

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι πέντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το υπόλοιπο Αττικής (Γιώργος Πάντζας, Πάνος Σκουρολιάκος, Αριστείδης Μπαλτάς, Νάσος Αθανασίου, Γιάννης Δέδες) υποστηρίζουν πως όσοι υπερψήφισαν το ψήφισμα «δεν θέλησαν να καταλάβουν το γνήσια πατριωτικό περιεχόμενο της συμφωνίας των Πρεσπών και τις προοπτικές που ανοίγει».

Κατηγορούν, δε, τους 23 δημοτικούς συμβούλους για «φασισμό και πατριδοκαπηλία».

Η κοινή ανακοίνωση των πέντε βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής;

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών πέρασε ψήφισμα, σύμφωνα με το οποίο οι Βουλευτές, οι οποίοι υπερψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών, είναι Ανεπιθύμητοι στον Δήμο Αχαρνών.

Με προτροπή και ψήφισμα του κ. Ευστάθιου Τοπαλίδη, γνωστόν τοις πάσι, για τα ακροδεξιά του φρονήματα, το εν λόγω ψήφισμα πέρασε με την ψήφο είκοσι τριών δημοτικών συμβούλων. Παράλληλα καταψηφίστηκε από τρεις δημοτικούς συμβούλους: τους κ.κ. Η. Ζητούνη, Ν. Ξαγοράρη και Σ. Χριστοπούλου, τους οποίους θέλουμε πραγματικά να συγχαρούμε για την αντίσταση που προέβαλαν απέναντι στις ακροδεξιές πιέσεις, προτάσσοντας τα δημοκρατικά τους φρονήματα. Παραδόξως, ο κ. Ο. Καμπόλης ψήφισε παρών.

Όσοι υποστήριξαν το εν λόγω ψήφισμα δεν θέλησαν να καταλάβουν το γνήσια πατριωτικό περιεχόμενο της συμφωνίας των Πρεσπών και τις προοπτικές που ανοίγει, όχι μόνο για την εμπέδωση της ειρήνης στα Βαλκάνια, αλλά και για την ανάπτυξη της χώρας μας και τη διεθνή αναβάθμιση του ρόλου της στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα.

Από τότε που ο Λαός της Αττικής μας εξέλεξε βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τον Ιανουάριο και έπειτα τον Σεπτέμβριο του 2015, πρωταρχικός μας στόχος ήταν η ανάδειξη και η επίλυση των προβλημάτων της εκλογικής μας περιφέρειας και ειδικότερα τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στον πολύπαθο Δήμο Αχαρνών, τα οποία οφείλονται στην κακοδιοίκηση αυτών, που σήμερα μας καταγγέλλουν και μας ονομάζουν ανεπιθύμητους στον Δήμο Αχαρνών.

Θέλουμε να δηλώσουμε απερίφραστα και σε όλους τους τόνους, ότι όσο ο Λαός της Αττικής μας εμπιστεύεται με την ψήφο του θα συνεχίσουμε καθημερινά και αδιάλειπτα να ασχολούμαστε με τα προβλήματα του τόπου μας, σε συνεργασία με τους Δημοκρατικούς φορείς και πολίτες της περιοχής.
Συνεχίζουμε για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας, Χωρίς Εκβιασμούς, Χωρίς Φόβο, πάντα απέναντι στο Φασισμό και την Πατριδοκαπηλία!

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αττικής
Αριστείδης Μπαλτάς
Νάσος Αθανασίου
Πάνος Σκουρολιάκος
Γιώργος Πάντζας
Γιάννης Δέδες

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ