Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟ Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος "Καστράκι" έκοψε την πίτα του και εγκαινίασε το...

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος “Καστράκι” έκοψε την πίτα του και εγκαινίασε το σπίτι του

Σε μια όμορφη εκδήλωση χθες το μεσημέρι στην Ασίνη ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Ασίνης & Αγίας Παρασκευής – “Καστράκι” έκοψε την πίτα του και εγκαινίασε “το σπίτι του”.

Το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv ήταν εκεί και πέραν από το φωτογραφικό υλικό μίλησε με τον πρόεδρο του σωματείου Λάμπρο Σκουφούλα. Δείτε την συνέντευξη στον δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά σε αυτή την ανάρτηση.

ΒΙΝΤΕΟ:   

 

Για την εκδήλωση και τις συμμετοχές μιλά το ίδιο το σωματείο:

Το σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Το Καστράκι Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Ασίνης & Αγίας Παρασκευής», με έδρα την Ασίνη, της Δημοτικής Ενότητας Ασίνης, του Δήμου Ναυπλιέων, τη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13:00, εγκαινίασε την αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου της Ασίνης, που παραχωρήθηκε από το Δήμο Ναυπλιέων. Επίσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου.
Το Δ.Σ. του σωματείου Το Καστράκι ευχαριστεί, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο, τους Βουλευτές του νομού Αργολίδας Ιωάννη Γκιόλα, Ιωάννη Ανδριανό και Ιωάννη Μανιάτη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σιδέρη Βασίλειο, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ραφαήλ Μπαρού, τους αντιδημάρχους, περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, τα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης ευχαριστούμε το Xenon Cafe Bistro & 360ΧΤΥ café bar, την Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. και το Εργαστήρι Παραδοσιακών Προϊόντων του Αναστάσιου Μάλλιου, για την προσφορά τους στην εκδήλωσή μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο,
« Το Καστράκι Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος
Ασίνης & Αγίας Παρασκευής»

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ