Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΗ Ύδρα συμμετέχει στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Βόρεια Αμερική (New York...

Η Ύδρα συμμετέχει στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Βόρεια Αμερική (New York Times Travel Show 2019)

Η Ύδρα μας από χθες (25/01/2019) συμμετέχει με δικό της περίπτερο, το οποίο παραχωρήθηκε δωρεάν από τον ΕΟΤ ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου μας, στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Βόρεια Αμερική (New York Times Travel Show 2019).

Προωθούμε την Ύδρα μας ως τουριστικό προορισμό στην Αμερικανική αγορά τουρισμού, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει το ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Προβάλλουμε τις ομορφιές του Νησιού μας, τα μονοπάτια του, τις διοργανώσεις γάμων αλλά και τις αθλητικές του διοργανώσεις όπως αυτές των Αγώνων Ορεινού Τρεξίματος τον ερχόμενο Απρίλιο και του τρεξίματος και κολύμβησης τον Νοέμβριο.

Κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας της έκθεσης συναντήθηκα με τουριστικούς πράκτορες και παραχώρησα συνέντευξη στην αρχαιότερη ομογενειακή εφημερίδα στις ΗΠΑ, τον Εθνικό Κήρυκα”η οποία κυκλοφορεί καθημερινά καθώς και στην εβδομαδιαία εφημερίδα της Ελληνικής Ομογένειας “Ελληνικά Νέα”.

Το περίπτερο της Ύδρας μας μεταξύ άλλων επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Μπάμπης Καριμάλης καθώς και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη κ. Κωνσταντίνος Κούτρας.

Σήμερα (26/01/2019) θα παρουσιάσω την Ύδρα μας σε τηλεοπτικό σταθμό της Νέας Υόρκης. Οφείλω ένα ευχαριστώ στους Υδραίους Χρυσούλα Ράμπια, Αντώνη Ράμπια, Πέτρο Κοφίτσα και Αλέξανδρο Νικολαϊδη που βρέθηκαν στην Νέα Υόρκη αυτή την περίοδο και ήρθαν να βοηθήσουν την προσπάθεια μεγαλύτερης προβολής της Ύδρας μας. Από σήμερα θα είναι μαζί μας και η κ. Αντιγόνη Βαμβακά μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου μας. Στόχος μας από τη συμμετοχή μας σε αυτή την έκθεση η προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού. Ως τιμώμενη χώρα φέτος στην εν λόγω έκθεση είναι η Ελλάδα και η Ύδρα είναι εδώ μαζί με άλλες επτά περιοχές της! Και σ αυτή την προσπάθεια Για την Ύδρα μας είμαστε όλοι μαζί!

Δήμαρχος Υδρας
Γιώργος Κουκουδάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ