Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΕκθεσιακό κέντρο στη Νότια Πελοπόννησο σε συνεργασία με τη ΔΕΘ – HELEXPO

Εκθεσιακό κέντρο στη Νότια Πελοπόννησο σε συνεργασία με τη ΔΕΘ – HELEXPO

Τη στρατηγική συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Οργανισμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη του εκθεσιακού θεσμού στην Πελοπόννησο, συμφώνησαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με τον πρόεδρο της ΔΕΘ – HELEXPO Αναστάσιο Τζήκα κατά τη συνάντησή τους την Πέμπτη.

 

Παρόντες στην συνάντηση η θεματικής αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνα Νικολάκου και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Οικονομικών της ΔΕΘ – HELEXPO Αλέξης Τζαξιρλής και ο συνεργάτης τους Παρ. Παρασκευόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αφού τονίστηκε το εξαιρετικό δυναμικό της Πελοποννήσου στον τομέα της οικονομίας, συμφωνήθηκε η ΔΕΘ – HELEXPO να αποτελέσει το στρατηγικό σύμβουλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην προοπτική της ανάπτυξης μόνιμης εκθεσιακής δομής, όσο και στη διοργάνωση περιφερειακών εκθεσιακών γεγονότων.

Τονίστηκε ακόμη ότι η περιφερειακή Αρχή έχει με συνέπεια και επιτυχία διοργανώσει σημαντικά περιφερειακά εκθεσιακά γεγονότα, τα οποία έχουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και τα οποία καταδεικνύουν την προοπτική ενός τέτοιου εγχειρήματος. Απ’ την άλλη πλευρά κοινή παραδοχή ήταν ότι μια τέτοια συνεργασία θα ενισχύσει το προφίλ του οργανισμού της ΔΕΘ – HELEXPO και θα αναπτύξει νέα πεδία δράσεων.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Π.Τατούλης θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα επισημοποιηθεί η σχέση αυτή με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ