Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΠαρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για τους Δήμους της Αρκαδίας

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για τους Δήμους της Αρκαδίας

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ παρουσίασε επίσημα τους υποψηφιους Δημαρχους για τους Δήμους της Αρκαδίας.

 

Οι υποψήφιοι είναι:

Φράγκος Γιάννης – Δήμος Γορτυνίας Κατσιρούμπας Γιώργος – Δήμος Μεγαλόπολης Χείλαρης Νίκος – Δήμος Νότιας Κυνουρίας Τετώρος Βασίλης – Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Γούργαρης Βαγγέλης – Δήμος Τρίπολης.

Αρχικά στο βήμα ανέβηκε ο κ.Βαγγέλης Γούργαρης (συνταξιούχος της ΔΕΗ), νυν περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος πλέον Δήμαρχος για τον Δήμο Τρίπολης, ο οποίος άσκησε κριτική στην σε όλους τους συνυποψηφίους του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Οι άλλοι συνδυασμοί στον Δήμο Τρίπολης, είναι όλοι στην ίδια όχθη. Είναι τόσο κοντά, που οι μετακινήσεις από τον έναν συνδυασμό στον άλλον, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα. Παυλής, Τζιούμης, Τσιαμούλος και Βόσνος, που ηγούνται ψηφοδελτίων, νωρίτερα συγκροτούσαν ενιαία παράταξη. Το ίδιο ισχύει και για Σμυρνιώτη και Κατσαφάνα. Ελπίζουν, πως θα ξεγελάσουν και πάλι τον κόσμο».

Αναφέρθηκε στην συνέχεια στο μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, τονίζοντας πως όλοι στήριξαν την παράδοση των απορριμμάτων στην ΤΕΡΝΑ, παρά το ότι γνώριζαν, πως θα πενταπλασιαστούν τα τέλη.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ