Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠρόσκληση ενδιαφερομένων ανά κατηγορίες έργων, μελετών και παροχής επιστημονικών υπηρεσιών στον Δήμο...

Πρόσκληση ενδιαφερομένων ανά κατηγορίες έργων, μελετών και παροχής επιστημονικών υπηρεσιών στον Δήμο Ερμιονίδας

Ο Δήμος Ερμιονίδας  λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 118 του Ν. 4412/2016 και την Απόφαση με α.π. ΔΝΣγ/οικ15299/ΦΝ466 προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα να καταθέσει αίτηση συμμετοχής, για την εγγραφή του στους καταλόγους ενδιαφερομένων ανά κατηγορίες έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών.

 

Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο εγγράφου σε ισχύ (πτυχίο ΜΕΕΠ, βεβαίωση εγγραφής στα μητρώα Περιφερειακών Ενοτήτων, μελετητικό πτυχίο κλπ), ως αποδεικτικό ότι διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να συμπεριληφθεί στον υπό σύνταξη κατάλογο.

Οι ενδιαφερόμενοι στις αιτήσεις συμμετοχής τους, πρέπει να αναφέρουν με σαφήνεια τις κατηγορίες έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών, στις οποίες επιθυμούν και δικαιούνται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία να συμμετάσχουν. Στις αιτήσεις θα αναγράφονται επίσης τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (Ταχ. Δ/νση, τηλ, fax, e-mail)

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατεθούν το αργότερο έως 05/02/2019 και ώρα  14:00 ως εξής :

α) είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  είτε

β) στο πρωτόκολλο του Δήμου Ερμιονίδας μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, έξω από τον οποίο θα αναγράφονται με κεφαλαία γράμματα τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου και τα εξής:

«ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΩΝ, ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 118 ΤΟΥ Ν. 4412/2016»

 Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να υπογράφονται από τους ενδιαφερομένους και γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι, αυτές περιέρχονται στην πιο πάνω αναφερθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση ή στο πρωτόκολλο του Δήμου μέχρι την καθορισμένη ημέρα και ώρα με ευθύνη του ενδιαφερομένου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ