Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚαμπάνια εγγραφής νέων μελών στον Ε.Ε.Σ.- περιφ.τμήμα Ναυπλίου

Καμπάνια εγγραφής νέων μελών στον Ε.Ε.Σ.- περιφ.τμήμα Ναυπλίου

Μετά την έγκριση του νέου καταστατικού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ξεκίνησε η πανελλαδική καμπάνια εγγραφής νέων μελών.

 

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον μεγαλύτερο Ανθρωπιστικό Οργανισμό της χώρας μας, που ανοίγει πλέον δυναμικά τις πύλες του σε όλους.

Η διοίκηση, τα μέλη, οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλούν όλους να γίνουν μέλη και έτσι να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, λαμβάνοντας μέρος στις Περιφερειακές και Γενικές Συνελεύσεις, αλλά και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μετάβαση του Ε.Ε.Σ. στη νέα εποχή.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του τμήματος (Βασιλέως Κων/νου 15Α, Μεγάλος Δρόμος) από τη Δευτέρα 21/01 έως και την Τετάρτη 06/02/2019.

Ώρες λειτουργίας του τμήματος:

Δευτέρα: 11-1μμ,  4-7μμ

Τρίτη: 11-1μμ

Τετάρτη: 11-1μμ,  4-7μμ

Πέμπτη:  11-1μμ

Παρασκευή: 11-1μμ

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2752023488

 

Κοπή πίτας στις 23 Ιανουαρίου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσκαλούν όλους τους Εθελοντές (Νοσηλευτικής και Σαμαρείτες), τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 5μμ. στο καφέ Napoli di Romania.

Τιμή εισόδου: 6€

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ