Η Ryanair διακόπτει τα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη

- Advertisement -

Την απόφασή της να σταματήσει τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Αθήνα και αντίστροφα έκανε γνωστή η Ryanair. Η απόφαση της εταιρίας χαμηλού κόστους έρχεται λίγες μέρες μετά την “οδύσσεια” εκατοντάδων πολιτών που έφτασαν μέχρι τη… Ρουμανία.

Η ανακοίνωση της Ryanair, μέσω της σελίδας της εταιρίας στο Facebook, αναφέρει ότι η σύνδεση Θεσσαλονίκη – Αθήνα και αντίστροφα θα διακοπεί από την 1η Απριλίου 2019.

- Advertisement -

Η τελευταία πτήση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα θα γίνει στις 21 Μαρτίου. Σημειώνει δε ότι η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί.

Πριν από σχεδόν 10 μέρες η Ryanair είχε προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις όταν εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Λονδίνο – Θεσσαλονίκη δεν μπορούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και αποφάσισε να το στείλει στην… Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Μάλιστα, τότε η εταιρία είχε ναυλώσει πούλμαν (!) για να μεταφέρει από τη Ρουμανία στην Ελλάδα όσους δεν ήθελαν να περιμένουν την… επόμενη πτήση. Η στάση της εταιρίας, που ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία, είχε προκαλέσει την οργή των ταξιδιωτών και πλήθος αντιδράσεων.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ RYANAIR:

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, πως από την 1η Απριλίου 2019 διακόπτεται η σύνδεση Θεσσαλονίκη-Αθήνα και αντίστροφα. Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019 με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969. Η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί για τις πτήσεις μετά την 31η Μαρτίου. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

- Advertisement -