Η εκδήλωση της “Χρυσής Αυγής” στο Άργος και η συνέντευξη τύπου Μιχαλολιάκου…

- Advertisement -

Εκδήλωση είχε χθες Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο Άργος το κόμμα της “Χρυσής Αυγής” στην πλατεία κάτω από τα γραφεία της και δίπλα από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο Άργος.

- Advertisement -

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ομιλητής ο αρχηγός του κόμματος Νικόλαος Μιχαλολιάκος, που εκτός από τον σχολιασμό των πολιτικών εξελίξεων αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές. Παρουσίασε τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στην Αργολίδα Ιωάννη Βουλδή, όπως επίσης και τον υποψήφιο περιφερειάρχη δικηγόρο Τσεμπετζή Δημήτριο.

Ο κ. Μιχαλολιάκος έκοψε επίσης την πίτα για τον νέο χρόνο και στη συνέχεια μετά την εκδήλωση έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος.

Να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης υπήρχε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση στην πόλη, αφού 30-40 αντιεξουσιαστές είχαν συγκεντρωθεί για να αποτρέψουν την εκδήλωση της “Χρυσής Αυγής” σε απόσταση λιγότερη των 50 μέτρων και αρκετές φορές απειλήθηκαν επεισόδια.

Οι φωτό είναι από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής… Στα βίντεο η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και η συνέντευξη τύπου του αρχηγού της στα γραφεία του κόμματος. 

ΦΩΤΟ:

   

- Advertisement -