Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑναστάσιο Γανώση ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης για το ψηφοδέλτιο Αργολίδας

Αναστάσιο Γανώση ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης για το ψηφοδέλτιο Αργολίδας

ΜΕ χθεσινή του δήλωση από το Ναύπλιο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και υποψήφιος για μια ακόμη θητεία Πέτρος Τατούλης, ανακοίνωσε έναν ακόμη υποψήφιο του για το ψηφοδέλτιο της Αργολίδας. Πρόκειται για τον επιχειρηματία και αθλητικό παράγοντα Αναστάσιο Γανώση από την Ερμιονίδα.

Πρόκειται για ένα δυναμικό νέο άνθρωπο της Ερμιονίδας που σε δήλωση του στο argonafplia.gr τόνισε την απόφαση του να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να φέρει την Ερμιονίδα πιο κοντά στην Πελοπόννησο και στο κέντρο λήψεως των αποφάσεων της.

Ο κ. Γανώσης σήμερα με δελτίο τύπου του δηλώνει την υποψηφιότητα του και γνωστοποιεί και το βιογραφικό του. Δείτε επίσης σε αυτή την ανάρτηση στο βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv τι είπαν κ. Τατούλης και κ. Γανώσης στη παρουσίαση του δευτέρου.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Αναφέρει ο κ. Γανώσης:

Αγαπητές φίλες και φίλοι Αργολιδείς συντοπίτες                       

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 με την παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” και επικεφαλής τον  περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Η μακρόχρονη πολιτική του παρουσία, το έργο του, η προσωπικότητα του και το ήθος του με οδήγησαν αμέσως στην απόφαση να αποδεχτώ την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του στην Αργολίδα.

Στόχος μου είναι να βάλω την Ερμιονίδα πιο κοντά στο κέντρο αποφάσεων της Περιφέρειας και να διεκδικήσω, ότι περισσότερο για την Ερμιονίδα και την Αργολίδα μέσα από την συμμετοχή μου στο συνδυασμό και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Πρέπει να κάνουμε πιο γνωστά τα προβλήματα της Ερμιονίδας και να δρομολογήσουμε την επίλυση τους.


Αναστάσιος Γανώσης
Ερμιόνη Αργολίδας
Τηλ.: 698 587 9775
Email: [email protected]

 

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι ο Αναστάσιος Γανώσης του Γεωργίου και κατάγομαι, αλλά και ζω, στην Ερμιόνη Αργολίδος.

Είμαι 35 χρονών, επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και των ξενοδοχείων.

Είμαι απόφοιτος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στα ΑΤΕΙ Αθήνας και έχω ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές με ειδικότητα στο τουριστικό ξενοδοχειακό μάνατζμεντ στην Alpine College.

Είμαι μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ερμιόνης και είμαι επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας.

Έχω υπηρετήσει ως  αθλητής και αρχηγός τον Α.Ο. Ερμιόνης στο μπάσκετ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ