Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΕυχές και νέα έργα από το δήμαρχο Καμπόσο για το 2019 -...

Ευχές και νέα έργα από το δήμαρχο Καμπόσο για το 2019 – Εξήγγειλε Λυρική Σκηνή στο Άργος

Σε μια ιδιαίτερη ημέρα εξελίχθηκε η χθεσινή εκδήλωση κοπής της πίτας του Δήμου Άργους- Μυκηνών, αφού υπήρξαν νέες εξαγγελίες από τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο. Το βίντεο της εκδήλωσης και της εξαγγελίας…

ΒΙΝΤΕΟ:

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και έκοψε την πίτα ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, όπως και σχεδόν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Άργους- Μυκηνών.

Ο κ. Καμπόσος με την ευκαιρία της συγκέντρωσης ολόκληρης της δημοτικής αρχής εκτός από τις ευχές του απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους τους παρότρυνε να συνεχίζουν να προσφέρουν έργο με τον ίδιο ζήλο, διότι ο τόπος έχει ανάγκη από ακόμη περισσότερα έργα.

Μεταξύ όσων είπε ο δήμαρχος είναι ιδιαίτερα σημαντική η αναφορά του στην Διαθήκη Κολιαλέξη που όπως είπε ξεκαθαρίζει και αφήνει διαθέσιμα τα χρήματα της περιουσίας του δωρητή για να αναγερθεί στο Άργος μια Λυρική Σκηνή 600 θέσεων που θα είναι “ένα αντίγραφο” εκείνης των Αθηνών. Ο κ. Καμπόσος μάλιστα γνωστοποίησε και τον χώρο όπου θα αναγερθεί το κτήριο.

Τις πολύ σημαντικές δηλώσεις Καμπόσου, όπως και πλάνα από την κοπή της πίτας από τον Μητροπολίτη στο βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv σε αυτή την ανάρτηση. Δείτε επίσης φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση…

ΦΩΤΟ:   

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ