Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτα λευκά η Αργολίδα - Είμαστε σε ετοιμότητα λέει ο Χειβιδόπουλος

Στα λευκά η Αργολίδα – Είμαστε σε ετοιμότητα λέει ο Χειβιδόπουλος

Όπως μας ενημερώνουν από πολλά σημεία της Αργολίδας θα κάνουμε και στην Αργολίδα “λευκή Πρωτοχρονιά”.  Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος  μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μας ενημερώνει για την κατάσταση του κρατικού μηχανισμού…

Γράφει σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης:

Εκτεταμένη χιονόπτωση είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην ορεινή Αργολίδα.
Ήδη το τμήμα Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπιστούν όποια προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν στο Επαρχιακό κι Εθνικό Οδικό Δίκτυο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Αστυνομική Διεύθυνση και με την Πυροσβεστικη Υπηρεσία για τον συντονισμό των ενεργειών , ενώ ήδη κατευθύνεται με συνεργάτες του σε ορεινές περιοχές του Δήμου Άργους Μυκηνών που παρουσιάζεται η μεγαλύτερη σε όγκο χιονόπτωση προκειμένου να έχει άμεση εικόνα τυχόν προβλημάτων.
Σε ετοιμότητα έχουν ήδη τεθεί τόσο τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας όσο και συνεργαζόμενοι ιδιώτες εργολάβοι.
Συνιστούμε στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ειδικά στις περιοχές με χιονόπτωση. Για οποιοδήποτε πρόβλημα να ειδοποιούν την Αστυνομία ή την Πυροσβεστική προκειμένου συντονισμένα να το αντιμετωπίσουμε.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ