Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο αποκαλυπτικό βίντεο με την σύγκρουση στο Ενόδιο - Πόσο σχέση με...

Το αποκαλυπτικό βίντεο με την σύγκρουση στο Ενόδιο – Πόσο σχέση με το ατύχημα έχει η τρύπα;

Σύγκρουση δύο οχημάτων είχαμε πριν λίγο στην περιοχή του Ενόδιου λίγο μετά τα Φίχτυα Άργους προς Κόρινθο. Αποκαλυπτικό το βίντεο για το ατύχημα…

ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο το γκρι Citroen κατευθυνόμενο προς Άργος και λίγα μέτρα πριν την στροφή με τις γραμμές είχε να αντιμετωπίσει μια μεγάλη τρύπα στο οδόστρωμα σχεδόν δύο μέτρα.

Κατά την δική μας άποψη, ο οδηγός περνώντας την τρύπα και σε βρεγμένο οδόστρωμα, μετά την τρύπα έχασε τον έλεγχο, προχώρησε στη στροφή με τις γραμμές και εκεί βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το λευκό αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή που πήγαινε στην πορεία του.

Αν το σενάριο μας είναι σωστό, όπως φαίνεται, τότε η τεράστια τρύπα στο οδόστρωμα ενός κύριο εθνικού δρόμου, όπως είναι αυτός από Άργος προς Κόρινθο ήταν η αιτία για ένα ακόμη ατύχημα που ευτυχώς δεν κατέλειξε σε δυστύχημα. 

Η σύγκρουση έγινε στην διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών μετά τα Φίχτυα προε Ενόδιο και Κόρινθο. Ευτυχώς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε σοβαρά κανένας, ενώ μια σχετική αναστάτωση προκλήθηκε από το γεγονός ότι μια εκ των επιβαινουσών είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Να σημειωθεί ότι στο λευκό αυτοκίνητο επέβαινε ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κουτσοδήμος του Ερμή Κιβερίου, που πήγαινε την εγκυμονούσα γυναίκα του στο γιατρό στην Αθήνα.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ