Πρόσκληση προς τους δημάρχους για το Συνέδριο της ΚΕΔΕ ενόψει της Συνταγματικής Αναθεώρησης

- Advertisement -

Πρόσκληση προς τους δημάρχους & τα Δημοτικά Συμβούλια της χώρας απευθύνει η ΚΕΔΕ για το συνέδριο που θα γίνει ενόψει της Συνταγματικής Αναθεώρησης, στις 23 και 24 Ιανουαρίου.

- Advertisement -

 

Η πρόσκληση:

Αγαπητοί συνάδελφοι, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν Ειδικό Θεματικό Συνέδριο με θέμα τη Συνταγματική Αναθεώρηση, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace. Η Κ.Ε.Δ.Ε., ως θεσμικός φορέας του Κράτους και ο κατεξοχήν εκφραστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού, συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο για τη συνταγματική αναθεώρηση, καταθέτοντας συγκεκριμένες θέσεις που στηρίζουν την υιοθέτηση ενός νέου μοντέλου λειτουργίας του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης.

Στο πρόσφατο Ετήσιο Τακτικό μας Συνέδριο που διεξήχθη στην Αθήνα στις αρχές Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε σε ειδική συνεδρία κείμενο θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου πάνω στο περιεχόμενο της Συνταγματικής Αναθεώρησης. Το κείμενο αυτό επισυνάπτεται.

Για τη διαμόρφωση των τελικών θέσεών μας και τη συζήτησή τους κατά τη διάρκεια του ειδικού θεματικού συνεδρίου της Θεσσαλονίκης, παρακαλούμε να μας στείλετε τις προτάσεις σας έως την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο κείμενο που θα παρουσιαστεί.

Επιπλέον, σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στις εργασίες του συνεδρίου και να συμβάλλετε με τη δική σας γνώμη στη διαμόρφωση των τελικών προτάσεών μας.”

 

- Advertisement -