Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟι τρεις πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη στην...

Οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη στην Αργολίδα

Τα ονόματα τριών υποψηφίων του στην Αργολίδα ανακοίνωσε σήμερα στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πάλι υποψήφιος για την ίδια θέση Πέτρος Τατούλης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Πελοπόννησος” ανακοίνωσε τα ονόματα: Του γιατρού Γεώργιου Μπόμπου, της επιχειρηματία Κωνσταντίνας Καραγιάννη και του πρώην δημάρχου Άργους Δημήτρη Πλατή.

Οι τρεις υποψήφιοι παραβρέθηκαν στο γραφείο του Περιφερειάρχη κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας τους και με δηλώσεις τους ευχαρίστησαν τον κ. Τατούλη για την επιλογή τους.

Από την πλευρά του ο νυν περιφερειάρχης έχει κάνει επανειλημμένα γνωστό ότι και σε αυτή την εκλογική διαδικασία θα είναι ο νικητής, διότι η Πελοπόννησος χρειάζεται μια σθεναρή ηγεσία που θα την οδηγήσει προς τα εμπρός. Η αρχή έχει γίνει, δηλώνει ο κ. Τατούλης και η πορεία πρέπει να συνεχιστεί. Η Πελοπόννησος πρέπει να φτάσει μέσα σε μια Ευρώπη των Περιφερειών στο ύψος που της αξίζει. 

Αναμένεται να ανακοινωθούν και νέα ονόματα υποψηφίων στα μέσα του ερχόμενου μήνα.

 

Από τα σημερινά ονόματα τριών γνωστών συμπολιτών μας: 

– Ο Δημήτρης Πλατής ήταν για σειρά ετών δήμαρχος Άργους και σαφέστατα είναι γνώστης των προβλημάτων ολόκληρης της Αργολίδας.

– Η Ντίνα Καραγιάννη- Κουτρουμπή ήταν υποψήφια και στις περασμένες περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Γιώργου Δέδε. Είχε συγκεντρώσει 2.350 ψήφους και είχε έρθει πρώτη στον συνδυασμό της. Την έδρα της όμως στο Περιφερειακό Συμβούλιο είχε πάρει ο τότε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς.

– Ο Γιώργος Μπόμπος είναι γιατρός επιμελητής ΕΣΥ στο Περιφερειακό Ιατρείο Αραχναίου με κάλυψη της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Δημητρίου, Αρκαδικού, Γκάτζια. Είναι επίσης γενικός οικογενειακός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού. Στηρίζει ακόμη επικουρικά τις δύο νοσηλευτικές μονάδες του νομού και το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ